3 probleme de administrare a hotelului pe care le rezolva o singura incuietoare

incuietoare hotel

Cand o incuietoare devine un “mini-computer” dotat cu wireless care stocheaza informatii-cheie, administrarea hotelului devine de cel putin 4 ori mai usoara si mai sigura. Nu veti mai avea probleme cu:

▪ Orarul de acces al personalului – Functioneaza ca o „condica” automata;
▪ Incercarile de deschidere ale useri-lor neautorizati – Functioneaza ca un paznic pe care nu este nevoie sa il platiti;
▪ Incercarile de deschidere in afara orarului schimburilor, accesul oaspetilor la incintele hotelului – Asigura securitate si ajuta la evitarea haosului in hotelul sau pensiunea dvs.;
▪ Raport baterii descarcate – Va previne atunci cand trebuie inlocuite bateriile pentru a functiona non-stop fara probleme.

Incuietoarea electronica Spy de la Assa Abloy are o capacitate mare de stocare si protectie de date, o viteza mare de transmitere de date si este compatibila cu device-uri mobile cu NFC (posibilitate de integrare cu alte facilitati ale hotelului).

Solicitati aici Oferta de pret/ Detalii Incuietoare Spy

Incuietoare

Incuietorile electronice de ultima generatie:

▪ Acorda acces personalului si oaspetilor;
▪ Refuza accesul personalului si oaspetilor;
▪ Deschiderea automata a usii;
▪ Activarea automata a modului passage;
▪ Blocarea/deblocarea usilor;
▪ Setare orar.

1Tehnologie: Tehnologie de identificare RFID 13.56MHz, ISO 15693 si ISO 14443A.
Mod de operare: on-line (wireless).
Avantaj suplimentar: Gama variata de finisaje care permit combinarea oricarui stil decorativ, fie el modern sau clasic.
Adaptabilitate: Incuietoarea electronica SPY poate fi instalata pe incuietoare mecanica pe care o aveti deja. Solutia perfecta pentru upgrading acolo unde clientul doreste sa pastreze o parte din incuietoarea veche.
Cilindru urgenta: SPY si incuietoarea electronica SPY Design poate fi livrata cu cilindru mecanic (ascuns sau vizibil) ce permite utilizatorului sa deschida usa mecanic. Pentru inalta siguranta este livrata cu 3 coduri diferite. Pentru siguranta totala exista posibilitatea de a include cod master key unic.
Solicitati aici Oferta de pret/ Detalii Incuietoare Spy Assa Abloy

broasca hotel