Târgul BIFE-SIM 2016 își deschide portile pe 14 septembrie. Programul complet al deschiderii oficiale

BIFE-SIM, cel mai mare târg internațional de mobilă, echipamente și accesorii din România, îşi deschide porţile între 14 şi 18 septembrie la Romexpo.

Prin intermediul BIFE-SIM, Romexpo, Asociația Producătorilor de Mobilă din România (APMR) și Camera de Comerț și Industrie a României susţin producătorii români și importatorii, asigurandu-le o platformă de expunere organizată la standarde internaționale, un spațiu unde timp de 5 zile aceştia îşi prezintă produsele și serviciile direct celor interesați să le achiziționeze.

Deschiderea oficială a BIFE-SIM va avea loc miercuri, 14 septembrie, începând cu ora 11.00, în Pavilionul Central.

La deschidere au fost invitaţi să participe reprezentanți ai Ministerului Economiei, Comerţului şi Relaţiilor cu Mediul de Afaceri, ai Ministerului Mediului, Apelor şi Pădurilor, ai Camerei de Comerţ şi Industrie a României, ai Regiei Naţionale a Pădurilor – ROMSILVA, ai Confederației Patronale din Industrie, Agricultură, Construcții și Servicii din România, ai Asociaţiei Producătorilor de Mobilă din România și ai Asociaţiei Clubul Român de Mobilă.
bife-sim-expozitie-mobila

Programul deschiderii oficiale este următorul:

  • 10:00-11:00

Întâmpinarea invitaţilor de onoare şi a delegaţiilor participante la eveniment. Înregistrarea presei şi înmânarea mapelor de presă reprezentanţilor mass-media.

  • 11:00-11:25

Alocuţiuni susținute de către reprezentanți ai Ministerului Economiei, Comerţului şi Relaţiilor cu Mediul de Afaceri, ai Ministerului Mediului, Apelor şi Pădurilor, ai Camerei de Comerţ şi Industrie a României și ai Asociaţiei Producătorilor de Mobilă din România.

  • 11:25

Ceremonialul tăierii panglicii pentru a marca deschiderea târgului.

  • 11:30-11:35

Oaspeţii de onoare sunt invitaţi să lase un mesaj scris către Romexpo S.A. în Cartea de Onoare.

  • 11:40

Turul oficial al târgului pe traseul stabilit, conform timpului alocat acestui moment.

Click AICI pentru TRASEU.