Sute de santiere sunt disponibile acum si pe telefonul tau mobil

Acum ai pe mobilul tau cea mai mare baza de date cu proiecte si santiere din Romania, care abunda in cereri de dotari hoteliere!
De acum, poti lua cu tine peste tot, pe telefon, cele peste 44.000 de santiere care asteapta sa le contactezi pentru a le propune servicii.

Ce-i drept, ne-am mai gandit ca agentilor de vanzari le-ar fi un instrument extraordinar de util din cel putin doua puncte de vedere: daca s-ar afla intr-o zona a tarii, ar afla imediat contactele santierelor din imprejurimi, economisind cel putin timp si benzina. Si-ar putea face in plus, un traseu complet cu panorame de oportunitati. E un fenomen pe care noi il numim neexagerat ÔÇťGPS de contracteÔÇŁ.

Ca orice familie care se respecta, www.raportuldeinvestitii.ro si http://m.raportuldeinvestitii.ro/ isi impart generos informatiile. Toate santierele inregistrate in varianta online sunt disponibile si in varianta mobila.

Dupa cum ai observat, suntem o echipa careia ii place sa fie tot timpul cu un pas inainte. Daca vrei sa-ti ametesti concurenta, contacteaza-ne!
Add a Comment