Bucuresti: Proiecte de reabilitare termica pentru 78 blocuri de locuinte

RConform asistentei virtuale de vanzare la santiere VICTA, in Bucuresti urmeaza sa se reabiliteze 78 de blocuri de locuinte cu o suprafata desfasurata mai mare de 310.000 mp.

Reabilitarea termica a blocurilor de locuinte din Sectorul 2 al Municipiului Bucuresti: lucrari de termoizolatie pereti exteriori, lucrari termohidroizolare terasa blocuri, lucrari termoizolare subsol, inlocuire tamplarie existenta cu tamplarie eficienta energetic, lucrari instalatii si alte lucrari conexe, Prin proiect se urmareste crearea cadrului optim din punct de vedere al spatiului pentru buna functionare, constructia necesita efectuarea urmatoarelor lucrari: reabilitare invelitoare; anvelopare exterioara, inlocuire usi si ferestre exterioare si interioare; inlocuirea instalatiilor termice si electrice; tencuieli si zugraveli; inlocuire pardoseli. In proiect sunt incluse 3996 de apartamente si blocuri cu regim diferit de inaltime

Vrei sa fii primul care oferteaza aceste proiecte? Solicita acum un DEMO gratuit la VICTA, singura asistenta virtuala de vanzare la santiere.