Statistica care demonstreaza hotelierilor ca e timpul sa investeasca in dotari sportive

9 din 10 romani fac sport saptamanal.

Ce inseamna asta pentru hotelieri? Simplu…la fel ca internetul oferit clientilor este imperios sa-ti tratezi gazdele cu confortul si stilul de viata pe care il practica.

Românii dețin locul fruntaș în Europa în funcție de timpul petrecut cu activități fizice, peste 90% dintre respondeții la un sondaj Eurostat declarând că fac sport săptămânal. Circa 43% dintre români dedică între o oră și trei ore activităților fizice săptămânal, 14,8% între 3 și 5 ore, 13,5% peste 5 ore, în timp ce 25,3% petrec mai puțin de o oră făcând sport. Aproximativ 4% (3,9%) au declarat că nu fac activități fizice deloc.

Mai mult ca sigur aceasta tendita va fi sustinuta si in procesul de decizie atunci cand turistii isi aleg locatia de cazare. Facilitatile de miscare sunt cautate atat de turistii de afaceri cat si familii…motiv pentru care orice unitate noua de cazare infiintata ar trebui sa se gandeasca serios sa investeasca in aceasta zona.

Cauti furnizori de dotari sportive pentru hoteluri? Cauta pe www.arhispec.ro furnizori de prima mana la sectiunea dotari sportive, chiar aici: