Cele mai frecvent uitate lucruri intr-o camera de hotel

In camerele de hotel, femeile de serviciu gasesc tot felul de obiecte uitate de cei care au trecut pe acolo. Cabinetul Choice Hotels Europe a elaborat chiar si un studiu pe aceasta tema, folosindu-se de raspunsurile celor 130 de sefi de hoteluri intervievati.

 

Ce gaseste femeia de serviciu intr-o camera de hotel parasita in graba? Multe si felurile obiecte. Si in cele mai diferite locuri cu putinta: sub pat, in spatele unei usi, pe jos, in sertarul biroului sau pe balcon.

1. Incarcatorul de telefon reprezinta 68% dintre cazuri. De┼či foarte important , micul aparat electronic r─âm├óne, de regul─â abandonat ba sub pern─â, ba ascuns printre pernele canapelei sau cearceafurile de pe pat.

2. Haine sau sosete: Aproape 21% dintre turisti pleaca fie fara o soseta sau un maieu. Le egalitate de puncte se afla si pantofii, pe care personalul hotelului ii gaseste frumosi asezati pe ultimul raft al sifonierului sau dupa usa.

3. Reviste: Ziarele si revistele cumparate in tren sau in gara devin un fel de maculatura in camera de hotel, pe care nimeni nu doreste sa o ia la plecare. Nu-i nimic, angajatii hotelului au ce citi.

4. Ochelari: 18% dintre clientii hotelurilor isi uita ochelarii de vedere.. Fie pe marginea cazii, fie pe etajera de deasupra chiuvetei, fie pe noptiera.

5. Placa dentara. Incredibil, dar adevarat. 15% dintre persoanele participante la chestionar au declarat ca au gasit de nenumarate ori placile dentare uitate de clientii lor.

Sursa

Tags:Add a Comment