Solutii pentru terasele de vara

Terasele sunt locul preferat al romanilor atunci cand e cald si frumoas afara. Insa ce se intampla cand se raceste ori vremea este instabila? Multi isi inchid terasa si-si invita clientii inauntru, daca mai au locuri disponibile.

Solutia pentru aceste situatii sunt sistemele de inchidere din sticla. Vantul nu-ti mai sufla umbrelele de pe terasa, praful nu va mai fi un inconvenient, ploaia nu va mai ajunge la clientii tai, iar vederea nu are de suferit. Pare solutia ideala? Chiar este! Datorita acestor sisteme, terasele pot fi tinute deschise si in cazul in care vremea decide sa o ia razna.

Clientii vor fi protejati si fericiti, iar ospatarii nu vor mai trebui sa stranga in fuga de pe terasa lucrurile ce pot fi luate de vant ori udate de ploaie. Asadar, poti evita usor haosul creat de vreme. Mai mult, aceste sisteme de inchidere din sticla sunt de 3 tipuri, astfel ca iti poti personaliza terasa asa cum doresti optand pentru sistemul cel mai potrivit.

Inchiderile din sticla pot fi automatizate, caz in care poti alege intre o balustrada eleganta cu o sticla fixa la baza is doua mobile ce urca si coboara; ori un sistem panorama tip trecere, in acest caz sticla fixa este sus, putandu-se circula pe dedesubt. Aceste sisteme pot fi actionate prin telecomanda, prin urmare nu necesita un efort mare pentru a inchide terasa. Este simplu si la indemana!

Sistemul manual este unul de tip sliding ce culiseaza in stanga si in dreapta. Acest sistem iti da avantajul de a controla dimensiunile cailor de acces si pragul nu va incurca trecerea. Daca detii o terasa de mici dimensiuni, incurajam folosirea acestor sisteme. In caz contrar, cele automatizate sunt mai potrivite, datorita faptului ca se inchid din telecomanda, timpul petrecut facand acest lucru fiind notabil mai mic decat pentru un sistem sliding de aceleasi dimensiuni.

Compania specializata in aceste solutii este Sun Leader. Daca doresti sa afli mai multe despre sistemele de inchidere din sticla poti vizita www.pergole-retractabile.ro/accesorii/inchideri-din-sticla sau poti apela 0771 444 888.