Bucureștiul va concentra cele mai multe clădiri de birouri în construcție în 2019

Conform asistentei de vânzări la șantiere, Victa, în ultimele 4 luni au fost identificate la nivel național 304 proiecte care se afla în stadii premergătoare etapei de construcție. Dintre acestea, cele mai multe proiecte au fost identificate în București, și anume 61, locul II fiind ocupat de județul Timiș, cu 37 proiecte și Cluj cu 33 proiecte. Dintre acestea, la nivel național, au fost identificate 126 proiecte de dimensiuni mari.

În termeni de distribuția suprafețelor, în București, cele 61 de proiecte sunt estimate la o suprafață totală de 794600 și o valoare de 1.18 mld RON. Din perspectiva acestui aspect, județul Iași depășește Bucureștiul, având o valoare totală estimată la 1.94 mld RON.

Iată 3 astfel de proiecte de dimensiuni mari:

Complex de birouri si functiuni conexe D+P+10E+Eth, județul Constanța

Valoarea investiției se ridică la aproape 80000000 euro, propunându-se construirea a patru imobile de birouri de clasa A, cu regimul de înălțime D+P+10E+Eth și un imobil de locuințe de serviciu dispus pe regimul de înălțime subsol, parte și opt etaje.

Incubator de afaceri S+P+4E+M, județul Constanța

Proiectul cu finanțare publică presupune renovarea imobilului cu o suprafață ce depășește 2300 mp și o valoare de 2240000 RON. În prezent se află în desfășurare procedura de atribuire a contractului de proiectare tehnică, iar durata contractului este de 36 luni.

Serban Vodă Offices, București

Proiectul prevede construirea unui imobil de birouri cu 2 subsoluri și 9 etaje, cu o valoare estimată la 17 mil. RON. În prezent clădirea de birouri se află într-o fază incipientă, cea de autorizare, avându-se în vedere însă colaborarea pentru servicii de antrepriză.

Vrei să vezi cum poti să vinzi mai repede și mai ușor la proiecte de care altfel nici nu ai fi știut?