7 motive pentru care recomandam sistemul Helopal pentru fereastra ta

Secretul unei amenajari reusite il constituie finisajele, accesoriile si atentia la cele mai mici detalii. Daca acestea sunt neglijate, in timp pot aduce mari probleme.

contact_700px_01_45067ffe10De exemplu, din cauza unor lucrari executate incorect sau a degradarii treptate a acestora, apa se poate infiltra in structurile construite si poate duce la degradarea finisajelor peretilor, a tavanelor imobilului, precum si la aparitia igrasiei. Cum putem evita acest lucru?

Unul dintre mijloacele cele mai eficiente prin care putem proteja fatadele imobilelor de inflitratii sunt glafurile de fereastra. Rolul glafului exterior este deosebit de important si constribuie la eficienta intregului ansamblu al ferestrei termoizolante.

Pe de alta parte, rolul sistemelor de glafuri interioare au atat un rol estetic, de a intregi o fereastra si a pune in valoare finisajele si design-ul interior, cat si unul functional, de protejare a peretelui.

Specialistii in productia glafurilor si a sistemelor de ferestre de la HELOPAL, ne recomanda folosirea sistemului Contact. care asigura o inchidere perimetrala completa a glafului de fereastra

Elementul de baza al sistemului Helopal Contact este un profil de conectare care face legatura dintre glaf si fereastra. El se ataseaza direct pe profilul solbanc cadrulul ferestrei, iar in el intra partea din spate a glafului. Etanseizarea zonei dintre spatele glafului si fereastra este asigurata de garnitura de etansare integrata care garanteaza sigilarea integrala a zonei.

Iata care sunt principalele avantaje ale sistemului Helopal Contact:

  1. Previne infiltratiile de apa din interior;
  2. Protejeaza fatada si previne patarea acesteia sub colturile glafurilor;
  3. Previne eficient formarea condensului;
  4. Evita deteriorarea tencuielii;
  5. Orienteaza drenarea apei de ploaie stict in seunsul pantei glafului;
  6. Usureaza montajul glafului;
  7. Dupa asamblare este aproape invizibil si nu afecteaza in nici un fel aspectul ferestrei.

Vrei sa ai cele mai bune dotari pentru hotelul tau si sa primesti sfaturi de la specialisti? Click aici pentru catalogul Horeca.

Articol scris de Alina Muresan in colaborare cu HELOPAL Romania, specialisti in productia glafurilor de ferestre.