Sonorizarea în locațiile HoReCa: 5 criterii de alegere a sistemelor audio care aduc succesul afacerii tale

Pentru a obține un sunet de neegalat în aplicații de tip HoReCa precum un hotel, un lounge, un restaurant sau orice alt tip de locație fixă precum un magazin, o sală de fitness, AudioVision Store îți recomandă să ții cont de claritatea și eficiența sistemului de sonorizare.

Sonorizarea joacă un rol important în succesul acestor afaceri, influențând în mod direct vânzarile prin mărirea timpului petrecut de clienți în locație, creșterea reputației locației și determinarea comportamentului de consum, de aceea sistemul ales trebuie să îndeplinească următoarele criterii:

1. Să ofere fidelitate si claritate a sunetului. Fiecare sistem audio poate fi optimizat prin integrarea unui amplificator performant, ce maximizează eficiența soluțiilor audio, oferind calitate sunetului și putere pentru a acoperi cât mai bine spațiul.

2. Să fie adaptabil în funcție de eveniment. Dacă în locația ta se vor desfășura mai multe tipuri de evenimente, trebuie să ai în vedere alegerea unui sistem audio care să să fie adaptabil în funcție de eveniment, care să ofere eficiență atât în sonorizarea live, cât și în cea ambientală.

3. Să fie economic din punct de vedere al consumului de energie. Utilizând un sistem audio care oferă putere, de cele mai multe ori acesta determină și creștere a costurilor cu energia electrică. Asigură-te că sistemul ales de tine este economic și nu atrage pe termen lung costuri semnificative cu energia.

4. Să fie potrivit pentru zone multiple. Într-o locație HoReCa trebuie să ai în vedere alegerea unui sistem audio flexibil, care să permită presetări pentru anumite zone cum ar fi lobby, bar, zona de relaxare. Este important să ai muzica potrivită pentru fiecare zonă, la volumul potrivit.

5. Să aibă dimensiuni restrânse. Trebuie să ai în vedere întregul ansamblu și cât spațiu ocupă în locația ta. Ca parte importantă a acestui ansamblu, amplificatorul ideal este compact, de dimensiuni reduse și întrunește toate criteriile de mai sus.

Alege pentru afacerea ta amplificatoarele folosite în locații și evenimente renumite din întreaga lume – Powersoft Audio, împreună cu incintele acustice profesionale – Audac.

Powersoft Audio este lider mondial în domeniul amplificatoarelor eficiente din punct de vedere al energiei, de înaltă putere, cu un singur rack. Amplificatoarele Powersoft, produse în Italia, întrunesc toate criteriile amintite anterior, iar seriile Ottocanali și Quattrocanali sunt ideale pentru aplicațiile fixe și locații HoReCa.

Datorită integrării incredibile și performanțelor recunoscute, amplificatoarele Powersoft au fost alese de locații precum Oxford Social Club, Hotel Nautilius – Miami South Beach, VIDA Fitness Centers, Parc Olympique Lyonnais Stadium, The Rose Cafe – Venice California, Morjana Club – Dubai. De asemenea evenimente ca premiile Grammy, premiile Emmy, American Music Awards sau Super Bowl folosesc Powersoft.

Seria Ottocanali este o serie de amplificatoare de putere, flexibile și de încredere cu un total de până la 8000 W, ideale pentru aplicații multi-zone, în instalații medii și mari precum hoteluri, parcuri de distracții, mall-uri. Amplificatoarele Ottocanali  implementează surse de alimentare redundante  cu comutator universal și cu PFC și SRM, tehnologie ce maximizează fiabilitatea, eficiența și reduce consumul de curent.

Seria Quatrocanali oferă calitatea sunetului și fiabilitatea recunoscută a produselor Powersoft pentru diferite instalații mici și medii. Tehnologia SRM patentată (Smart Rails Management) permite maximizarea eficienței sistemului. Datorită ușurinței în utilizare și a spațiului restrâns, Quattrocanali este potrivit pentru baruri, restaurante, teatre, săli de fitness, magazine, mall-uri, centre de afaceri și centre medicale, săli sau centre de conferință, nave de croazieră sau orice alte instalații fixe.

AUDAC este specializată în soluții de sunet profesionale, inclusiv boxe și difuzoare, amplificatoare, microfoane și multe altele. Marca belgiană, fondată în 1992, este renumită pentru inovațiile sale, încorporând mereu tehnologii noi și materiale de ultimă generație.

AUDAC poate oferi cea mai potrivită soluție pentru orice tip de locație HoReCa și nu numai, cu mai mult de 80 de modele de boxe și difuzoare precum:

  • incinte compacte de putere VEXO
  • boxe de perete XENO, ATEO, WX
  • boxe active LX
  • bass pasiv BASO
  • boxe încastrabile și boxe de tavan
  • boxe de tip coloană KYDO, AXIR, GYAK
  • proiectoare de sunet și goarne
  • boxe de exterior WX
AudioVision Store este distribuitor unic în România al produselor Powersoft Audio și unul din principalii reprezentanți Audac. În plus față de comercializarea de soluții audio profesionale, personalizate oricărui tip de locație, AudioVision Store oferă consultanță audio de specialitate, asigură instalarea produselor achiziționate și suport în garanție și post vânzare.
Pentru mai multe detalii despre soluțiile de sonorizare potrivite afacerii tale accesează www.audiovision.ro.