Sfaturi și tendințe pentru amenajarea băii în hoteluri

Într-un hotel elegant, luxul și extravaganța băii sunt probabil primele elemente care vă amintesc că nu sunteți acasă. Deși unele tendințe în amenajarea băilor din hoteluri pot fi reproduse și acasă, există elemente -precum priveliștea asupra orașului sau a unei plaje tropicale- care sunt specifice stațiunilor turistice. Iată principalele trenduri de amenajare a băilor în 2021:

Scheme de culori cu negru mat

Una dintre cele mai populare opțiuni pentru băi este finisajul negru mat, profund. Popularitatea sa provine din faptul că este o culoare cu adevărat neutră. Această neutralitate permite negrului mat să acționeze drept finisaj versatil pentru practic orice tip de design de baie. Luați în considerare adăugarea unei nuanțe închise pentru gresie, oglinzi, cadrele ferestrelor și a ușii băii sau chiar a wc-ului.

Nonpareil Solutions Matte Black Bathroom
buildwithrise.com
Dușurile deschise

Unora le place sentimentul de intimitate suplimentar care vine cu un spațiu de duș complet închis. Cu toate acestea, adăugarea unui duș deschis (sau duș fără ușă) poate percepția asupra spațiului în baie. Dușurile deschise reprezintă o renovare relativ ușoară a băii, care pot face ca un spațiu mic să se simtă mai mare. De asemenea, crează o senzație de „spa” pentru clienți.

Open Shower Audrey Crisp Interiors
buildwithrise.com
Elemente vintage

Nu tuturor le place aspectul robinetelor și dușurilor de crom super strălucitoare. Dacă vă place estetica antichităților, alegerea unor corpuri de baie de epocă poate adăuga o notă unică băii. Căutați culori de alamă, deoarece acestea sunt versatile și se potrivesc bine cu gresia.

water and wood Vintage Taps
buildwithrise.com
Elemente din lemn

Dacă nu vă place aspectul metalului sau al țiglelor ceramice, adăugarea elementelor din lemn poate crea o senzație unică în baie. Un perete cu accente din lemn lângă o cadă deschisă este o opțiune excelentă de design. De asemenea, există chiar și căzi din lemn care vor face clienții să se simtă de parcă fac baie într-o pădure.

NINA MAIR Wooden Tub
buildwithrise.com
Forme unice de gresie și faianță

Gresia a fost mult timp favorita băilor, deoarece are o rezistență excelentă atunci când este expusă la umezeală constantă. În loc să alegeți plăci pătrate sau dreptunghiulare pentru podelele sau pereții din baie, luați în considerare plăcile cu forme atipice, precum hexagon, diamant sau solzi de pește.

Triangolo Tile Centura
buildwithrise.com
Pereți de marmură

Pereții de marmură vor face clienții să se simtă speciali în timp ce fac baie. Marmura albă oferă o senzație netedă și curată. Poate fi combinat frumos cu accente clasice de culoare gri sau negru pentru o senzație modernistă.

Jackie Johnson Design Marble Walls
buildwithrise.com