Servicii de cazare in Bucuresti pentru personalul relocat din constructii. Vezi cum arata hotelul meseriasilor

Bucurestiul, asemenea marilor capitale, genereaza o dinamica constanta in zona echipelor de muncitori relocate temporar. Pot fi proiecte noi de dezvoltare si constructii, specializari sau recalificarea echipelor, iar acest flux crescut de personal presupune servicii de cazare adaptate contextului si in mod special bugetului.

Business-ul Komitat este o inovatie pentru Romania, deoarece satisface o nevoie de pe piata pentru care nu exista o solutie. Nisa serviciilor Komitat este un pionierat dar si un castig garantat pentru companii si personalul acestora.

Komitat. Loc meserias de cazare. Este un ansamblu de cladiri construite la standarde inalte, destinate sa gazduiasca in orice perioada, personalul relocat sau alte persoane care tranziteaza Bucurestiul si au nevoie de o cazare confortabila si adaptata la propriile nevoi.

La dotari putem sa enumeram:  

  • camere cu 2 si 4 locuri, baie in fiecare cameră, TV, frigider, mobilier modern, spatii pentru depozitare, internet prin cablu şi WI-FI, spatii pentru depozitare.

Iar facilitatile includ:

  • acces la bucatarii complet mobilate si utilate, acces spalatorie-uscatorie self-service, schimbarea periodica a lenjeriilor, servicii curatenie zone comune, servicii securitate, servicii curatenie check in / check out, servicii curatenie camera – saptamanal.

Toate acestea fiind incluse in pachete personalizate dupa nevoile reale ale oamenilor.

Oferim respectul cuvenit celor pentru care „meseria este bratara de aur” iar sefilor de proiecte, linistea de care au nevoie pentru rezultate bune si foarte bune, pentru ca:

  • suntem flexibili, dinamici, adaptabili si manifestam respect pentru profesie si pentru lucrul bine facut;
  • credem in siguranta, confort sporit, respect fata de oameni si liniste;
  • stim ca munca e munca, odihna e odihna iar oamenii au nevoie de un loc al lor unde să isi adune fortele pentru o noua zi.

Avem optiuni eficiente pentru companii in ceea ce priveste managementul costurilor de proiect, facilitand coordonarea si comunicarea, controlul, organizarea si alocarea productiva a timpului. Personalizam spatiile dupa nevoile reale ale oamenilor si eficientizam costul proiectelor.

Motivatia vine din faptul ca la finalul fiecarei zilei stim ca toate provocarile gestionate, au ca rezultat mai mult confort pentru oameni simpli dar valorosi, faptul ca atat ei cat si sefii lor pot pune capul pe perna mai multumiti si bineinteles faptul ca eficientizam mult costuri in proiecte complexe, care in marele final vizeaza o viata mai buna pentru noi toti.

Am investit timp, pricepere, bani dar si suflet pentru ca muncitorii din Romania sa inceapa sa fie tratati „ca afara”, de aceea rezultatele trebuie sa fie pe masura implicarii si investitiei noastre.

Pentru detalii vizitati site-ul komitat.ro sau pagina Facebook/Komitat.

Komitat. Loc meserias de cazare.