Cum amenajam semineul intr-un spatiu turistic-hotelier

Semineul are puterea de a transforma orice spatiu in care este amplasat.
De la forma, la functie, semineul potrivit poate completa designul hotelului sau restaurantului nu numai pentru a satisface gusturile clientilor, dar si pentru a face o impresie buna si aduce prestigiu.

Inovatia si designul sunt cuvintele cheie in proiectarea semineelor moderne. In acelasi timp, acestea sunt elemente esentiale pentru crearea de seminee practice si functionale, care nu numai ca vor mentine caldura in camerele hotelului, dar vor oferi si o atmosfera atragatoare de clienti.

In acest articol vom parcurge tendintele actuale din industrie si ceea ce ar trebui sa luati in considerare atunci cand alegeti un semineu pentru proiectul dvs. turistic hotelier.

Va prezentam cateva idei de inspiratie pentru amenajarea sobelor sau semineelor intr-un hotel, fie ca vorbim de zona de receptie, zona de terasa sau camere matrimoniale.

Punct central

Cand alegeti sa instalati un semineu ca punct central al zonei comune (lobby) din cabana ori pensiunea dvs, sau la receptia hotelului ori in sala de mese a restaurantului, impactul pe care il are este de necontestat.

Pozitia semineului in centrul camerei va duce semineul in pozitia de atractie principala, in timp ce este vizibila din toate colturile incaperii.

Recomandarile noastre in acest sens sunt semineele tip tunel, cu deschidere si geam de sticla in partea frontala si spate sau modelele cu 3-4 laturi de sticla pentru o vizualizare larga a focului.

In ceea ce priveste tipul de combustibil puteti alege seminee pe lemne sau soba pe lemne pentru un aer autentic sau seminee pe gaz pentru un confort mai mare.

Varietatea de modele disponibile in gama noastra, va ofera posibilitatea de a crea seminee cu o mare libertate de design.

Sfat: Trebuie sa acordati atentie zonelor din apropierea semineului. Un semineu central se potriveste in spatii mari cum ar fi holul sau zona restaurantului.

Spatii romantice private

Fiecare camera a hotelului trebuie sa aiba propria personalitate. Conceptul romantic si intim se bazeaza pe atmosfera calda si privata. Seminee din fonta si atmosfera calduroasa, alaturi de un design de proportii vor transpune oaspetii intr-o alta stare si atmosfera.

Sfat: Conceptul specific trebuie respectat cu strictete in ceea ce privesc elementele, materialele si designul semineului pentru a-si pastra autenticitatea.

Recomandarea noastra pentru camerele de hotel sunt semineele cu bioetanol sau chiar electrice.

Zone traditionale
Semineele traditionale raman cele mai de dorit, in special pentru destinatiile de iarna. Materialele traditionale de constructie cum ar fi piatra sau lemnul creeaza o senzatie calda, oferind sentimentul de acasa.

Materialele de proiectare si constructie ale semineului trebuie sa fie in deplina armonie cu selectia celorlalte elemente decorative care caracterizeaza spatiul.

Sfat: Accentuati functionalitatea si sensul conceptului de ÔÇ×traditieÔÇŁ, creand spatii sofisticate si ospitaliere. Aveti grija sa alegeti materiale naturale autentice.

Modern si zone de terasa
Pentru a oferi bucuria semineelor tuturor clientilor, multe hoteluri si restaurante aleg semineele pe gaz intr-un stil elegant si contemporan, pozitionandu-le in terase sau zone de servit masa in aer liber, avand avantajul de a nu necesita amenajarea unui cos de fum ceramic. Acestea necesita o plasare inteligenta si un management eficient.

Caracteristicile acestor seminee in aer liber creeaza multe oportunitati pentru intreprinderile din sectorul ospitalitatii oferind imaginea reconfortanta a flacarilor chiar si in aer liber.

In timp ce majoritatea semineelor decorative nu produc multa caldura utilizabila pentru cei din jurul sau, impresia de caldura si intriga unui foc pot extinde sezonul teraselor si zonelor in aer liber, chiar si in zilele mai reci.

Pe langa faptul ca trebuie sa raspunda atat cerintelor designului, cat si cerintei termice, semineul potrivit poate stabili tonul si poate crea viziunea de baza a unui spatiu, oferind in acelasi timp caldura si dovedindu-si valoarea in functionalitate, eficienta, siguranta si durabilitate.

Cu atat de multe considerente in joc, este important sa alegeti produse in care aveti incredere ÔÇô de la branduri cu longevitate in industrie, precum si o evidenta dovedita in inovatie, siguranta, instalare fiabila, servicii pentru clienti si multe altele.

Cand aveti incredere in furnizorul dvs., clientii la randul lor vor avea incredere in serviciile si in recomandarile dvs. Echipa pefoc.ro va ofera toate instrumentele necesare pentru a va aduce viziunea la realitate.