Se lucreaza intens la un Hotel de 4 stele si 250 de camere

Cu ajutorul asistentei virtuale de vânzare la șantiere VICTA am identificat un santier pentru un imobil cu functiuni mixte, hoteliere si conexe-3S+P+M+23E+Et 4 stele, 250 camere. Valoarea proiectului e de aprox. 276.00 mil RON.

Stadiu la data de 08.11.2018: Beneficiarul a mentionat ca santierul a demarat, se lucreaza la structura imobilului. Dansul a mentionat ca a fost stabilit un antreprenor general care se ocupa de contractarea necesarului de materiale de constructie si selectia furnizorilor de top pentru atingerea exigentelor proiectului. Dansul recomanda ca discutiile pe segmentele de materiale de constructie sa fie purtate cu antreprenorul general.

In presa beneficiarul a anuntat o investiţie semnificativă în dezvoltarea proiectelor hoteliere, estimată la aproximativ 60 de milioane de euro, pentru următorii 4 ani. Se estimează că noul hotel se va deschide până în 2021 şi va avea o suprafaţă totală construită de aproximativ 30.000 m2.

 

Cum poți și tu să ofertezi eficient la proiecte de genul acesta? Cere un demo gratuit cu singura asistentă virtuală de vânzare la șantiere VICTA: www.victa.ro