SPA-ul de doua milioane de euro de la Cisnadie va fi gata anul acesta, de Craciun

Primăria localității Cisnădie din jud. Sibiu are în plan să finalizeze anul acesta, înainte de Crăciun, un centru SPA în valoare de 2 milioane de euro.

Lucrările au început deja, terenul a fost delimitat și preluat de constructor, urmând ca zilele următoare să înceapă săpăturile. ”Centrul se va întinde pe o suprafață de 2.000 de metri pătrați, construiți pe un teren ce aparține Primăriei. Contractul cu constructorul prevede ca finalizarea lucrării să se facă în luna decembrie 2018, așa că până la finalul anului sperăm să tăiem panglica”, spune primarul Cisnădiei, Gheorghe Huja.

SPA-ul va adăposti un bazin olimpic, o sală de fitness, săli de masaj, saună, iar primarul Huja spune că și copiii vor avea un loc special în care se vor putea distra. Fondurile pentru amplasament sunt asigurate exclusiv din banii Primăriei Cisnădie.

Sursa articol: oradesibiu.ro

Acest proiect a fost publicat pentru prima oara pe platforma victa.ro in data de 30.08.2017 si a fost actualizat constant cu informatii noi despre evolutia lucrarilor.

Vrei sa afli cine este antreprenorul acestui proiect? Intreab-o pe VICTA!