Se cauta servicii de proiectare tehnica si antrepriza pentru un bazin de inot

Conform asistentei virtuale de vanzare la santiere VICTA, in judetul Suceava, localitatea Radauti urmeaza sa se construiasca un bazin de inot didactic P+1E cu o suprafata desfasurata de 1391 mp.

Sunt asteptate oferte pentru proiectare tehnica si antrepriza pentru investitia care cuprinde: bazin de inot didactic cu vestiare seprate. Bazinul si intreaga zona de desfasurare a activitatilor sportive vor fi situate la cota +3.10 m fata de cota terenului, aceasta cota fiind relativa: cota de referinta in proiectare este +3.00, iar cota planseului este de 2.90. In functie de pantele plajei s-au obtinut o serie de cote pentru diverse zone ale etajului: cota luciu apa +3.08, cota de calcare la scarile catre vestiare +3.09 etc. Cuva va avea dimensiunile de 25×12,5m cu o adancime variabila de la 1,20 la 1,80, cota de 1,80 fiind situata in zona de block starturi.

Bazinul va fi dotat cu sistem de preaplin si asigurare a luciului de apa pe laturile longitidinale si in capatul cu adancime mica. Pe zona cu block-starturi s-a optat pentru un rebord pentru retinerea valurilor. Rebordul va avea partea superioara latita, astfel incat sa nu prezinte pericol de alunecare pentru inotatorii care se vor urca pe aceasta. Pe laturile scurte ale bazinului vor fi prevazute dispozitive pentru ancorarea cablurilor cu plutitor pentru delimitarea culoarelor de inot. Se vor genera 5 culoare de 2.5 metri latime. Pe latura scurta dinspre intrare vor fi amplasate blocstarturi.

Suprafata interioara a bazinului va fi realizata din materiale care impiedica aderenta microorganismelor. Astfel se va crea un mediu aseptic ce va conferi o intretinere usoara a bazinului. Zona de garda ÔÇô plaja – va fi finisata cu materiale antiderapante, cu aderenta scazuta a microorganismelor. Se asigura plaja perimetrala pentru bazin astfel: o medie de 2,2 metri pe laterale cu punctul minim in dreptul arcului din ax ┬ź a ┬╗ de 1.80 metri. Se asigura 6 metri in zona de block-starturi si 2.5 metri pe zona din spate, zona ce este destinata incalzirii cursantilor.

Vrei sa fii primul care oferteaza la acest santier? Solicita acum un DEMO gratuit la VICTA, singura asistenta virtuala de vanzare la santiere.