Proiectul de Construire a unui Hotel, Restaurant, Centru Wellness și SPA în Târgu-Mureș: Stadiu Incipient

Stadiul Actual al Proiectului

Proiectul de construire a unui hotel, restaurant, centru wellness și SPA în Târgu-Mureș se află într-un stadiu incipient, conform reprezentanței companiei responsabile. Până la data de 19 iunie 2024, lucrările nu au fost demarate, proiectul fiind în faza de obținere a documentației necesare pentru a putea începe construcția.

Specificațiile Proiectului

Proiectul, propus a fi amplasat pe Calea Sighișoarei nr. 98, prevede construirea unui complex modern care va include un hotel, un restaurant, facilități de wellness, SPA și sport, accese, parcare, amenajări exterioare, branșamente pentru utilități și organizarea șantierului. Valoarea estimată a proiectului este de 2,00 milioane lei, iar suprafața construită va fi de 900 m².

Recomandări pentru Furnizori

În acest context, compania recomandă trimiterea ofertelor pentru serviciile de execuție și toată gama de materiale aferente pe adresa de e-mail a companiei. Aceasta este o oportunitate importantă pentru furnizorii de servicii și materiale din domeniul construcțiilor de a participa la realizarea unui proiect de anvergură în Târgu-Mureș.

Emiterea Acordului de Mediu

De asemenea, titularul proiectului anunță publicul interesat asupra depunerii solicitării de emitere a acordului de mediu pentru acest proiect. Aceasta reprezintă o etapă esențială în avansarea lucrărilor, asigurând conformitatea cu reglementările de mediu și obținerea tuturor avizelor necesare.

Vrei să ofertezi la proiecte și șantiere care acum se construiesc în România? Poți găsi astfel de oportunități pe platforma www.victa.ro.