Recomandări: produse și soluții pentru amenajarea teraselor

Odată cu relaxarea restricțiilor și cu venirea sezonului cald, multe persoane își doresc să se relaxeze în aer liber, la terase. Designul și modul în care aceste spații sunt amenajate contează pentru majoritatea clienților, de la mobilier și până la atmosfera de ansamblu. Iată câteva recomandări de produse pentru terase:

Empty tables
Mobilier

Mobilierul joacă un rol foarte important în aspectul unei terase. În funcție de stilul dorit, există multe variante disponibile pe piață. De exemplu, puteți încerca setul Sunny al companiei Trend Furniture, compus din piese de mobilier rezistente la trafic intens, soare puternic, raze UV și intemperii. Acest set se potrivește pentru terasele din zonele pietonale ale oraselor pentru că ocupă un spațiu redus. De asemenea, compania Sun Leader oferă diferite modele de mobilier, fie că optați pentru variante simple sau complexe. Aveți posibilitatea de a alege materialul din care să fie realizat mobilierul, culoarea, forma (aparte) și cele mai mici detalii estetice.

Sisteme de umbrire

Oricât de tare ne bucurăm de căldură, soarele în exces are efecte dăunătoare asupra sănătății. Sistemele de umbrire previn expunerea directă la soare, permițând clienților să se bucure de vremea plăcută. Pergola Retractabilă Star a companiei Eurotenda Paradise poate fi o alegere ideală pentru dumneavoastră. Aceasta este impermeabilă și oferă protecție solară 100%.

De asemenea, produsele companiei Pergola Lux, precum Pergola Retractabilă Pure sau Smooth, sunt opțiuni excelente pentru terase. Acestea includ sisteme de închidere și deschidere automate și pot fi controlate cu un singur buton atunci când doriți să opriți soarele, vântul sau ploaia.

Pavaje și decking

Pardoseala este un element impotant  în designul întregului spațiu. Puteți opta pentru un deck din lemn plastifiat sau WPC (Wood Polymer Composite). Acesta este realizat în principal din făină de lemn (peste 50%) şi mase plastice, amestec stabilizat impotriva radiatiilor UV, mucegaiurilor şi insectelor. WPC-ul are aspect natural de lemn, dar nu se fisureaza, nu se aschiaza, nu putrezeste, este antiderapant, hidrofob si prietenos cu mediul. Compania Bencomp,  primii producători de profile din lemn compozit, furnizează soluții cu dale de diferite dimensiuni, precum pardoseala D170x27, pardoseală D140x21 și pardoseală D145x21.

De asemenea, puteți opta pentru amenajarea terasei cu pavaj. Acesta este extrem de durabil, ușor de întreținut și de reparat, fiind disponibil într-o gamă foarte variată de culori și modele. Dalele pavaj Arvore de la StarStone sunt destinate pentru pavarea curților, teraselor, zonelor de agrement, sau în jurul piscinei. Decorarea cu aceste pavele confera spațiului dumneavoastră eleganță, armonie și stil. Pavajul Umbra de la Elis Pavaje este, de asemenea, o opțiune foarte bună pentru terase. Acesta se evidențiază prin suprafața și textura deosebită. Prin forma sa, modelul induce o senzație de ordine, armonie și echilibru în spațiile clasice sau moderne în care este utilizat.