Proiectul de informare turistică „i-Tour Schi 2013″ a fost lansat la Braşov

Un proiect de informare turistică privind pârtiile de schi şi sporturile de iarnă – „i-Tour Schi 2013″ – care cuprinde informaţii despre 39 de domenii schiabile din 15 judeţe a fost lansat, pe 21 ianuarie 2013, la Braşov.

Proiectul „i-Tour Schi 2013″ a fost lansat de Federaţia Asociaţiilor de Promovare Turistică din România şi de Asociaţia pentru Promovarea şi Dezvoltarea Turismului (APDT) din judeţul Braşov. „i-Tour Schi 2013″ promovează 39 de domenii schiabile din România atât prin pliante cu hărţi ale pârtiilor de schi, oferite gratuit hotelurilor, cât şi pe internet, printr-un site propriu, dar şi pe Facebook.
Cele 39 de domenii schiabile sunt grupate pe şase zone geografice, respectiv Ardeal, Banat şi Valea Jiului; Harghita şi Covasna; Maramureş şi Bistriţa-Năsăud; Moldova şi Valea Prahovei. Materialele de informare şi promovare conţin hărţile pârtiilor omologate din fiecare staţiune montană, fiind grupate în şase modele destinate zonelor geografice.
„i-Tour” este un proiect naţional de informare şi promovare turistică, iniţiat în 2005. Începând din 2005, în cadrul proiectului de informare turistică au fost promovate peste 500 de locuri din ţară, între care litoralul, Delta Dunării, Valea Prahovei. Alte iniţiative desfăşurate în cadrul „i-Tour” sunt: „Redescoperă valorile!” – proiect dedicat judeţului Braşov, „Constanţa:primul pas în lunga ta călătorie” – album dedicat monumentelor din municipiul Constanţa.

Sursa
Add a Comment