INEDIT: Hotel pentru anvelope

Hotel pentru anevelope. Aceasta este noua moda pentru a depozita anvelopele in afara sezonului. Pentru 10 lei pe lună, toate cele patru cauciucuri sunt primite in hotelul de anvelove in maxima siguranţă, fără room-service, dar cu întreţinere periodică.

 

Cine vrea să-şi depoziteze anvelopele la hotel, trebuie să plătească o taxă care poate ajunge până la 60 de lei pe sezon.

„Hotelul de anvelope constă în depozitarea anvelopelor pe sezon de vară, iarnă, pentru clienţii care nu dispun de această suprafaţă de depozitare, costul unei depozitări per set este de 10 lei pe lună”, ne-a spus Sergiu Ardelean, reprezentant vânzări
Anvelopele sunt cazate în rafturi, la temperaturi optime, ferite de intemperii, lumina soarelui sau ploi. Din cauza lipsei spaţiului de acasă, mulţi orădeni preferă această modalitate ca să-şi depoziteze anvelopele de iarnă.

„Păi le schimb acuma. Oricum s-a făcut frig şi în plus de asta, trebuie să plec din ţară aşa că prefer să le schimb aici, dacă tot am ocazia. E mai ieftin” ne-a spus Gavril Onofreiciu, medic stomatolog.
„Odată cu începera sezonului de iarnă, tot mai mulţi orădeni apelează la serviciile noastre. Preţul începe de la 50 de lei până la 150 de lei, în funcţie de categorie, de maşină şi în funcţie de dimensiune, de anvelope” ne-a declarat Daniel Sabău, vulcanizator. Sunt şi şoferi care nu apelează la astfel de servicii,din comoditate.

Anvelopele de iarnă devin obliogatorii atunci când carosabilul este acoperit cu zăpadă, polei sau gheaţă.

„Pentru nerespectarea acestei prevederilegale, sancţiunile sunt 9 la 20 de puncte amendă, respective o măsură complementară de reţinere a certificatului de înmatriculare”, ne-a declarat Comisar Claudiu Ciuclea.

Specialiştii recomandă trecerea la anvelopele de iarnă, de la mijlocul lunii octombrie imediat ce temperatura minimă constantă nu mai depăşeşte 5-7 grade Celsius.

Sursa
Add a Comment