Cu o gradina de conifere esti in trend in orice sezon!

Ti s-a parut interesant? Spune mai departe:

Fara indoiala, iarna se apropie cu pasi neasteptat de repezi, dar asta nu inseamna ca nu mai putem profita de ultimele zile tomnatice pentru a ne reinventa gradina! Ramaneti „in trend” in orice sezon al anului si bucurati-va de tablouri vizuale inedite, optand pentru o gradina de conifere!

pepiniera1

Apreciate pentru contrastele puternice pe care le creeaza, foliaj in culori aprinse sau statura impresionanta pe care unele specii o pot atinge, coniferele domina sezonul de toamna – iarna,  mentinandu-si insa pozitia fruntasa si in cel de primavara-vara. Longevitatea si caracterul de a-si mentine coloritul pe toata perioada anului sunt considerate ca fiind atuurile speciilor precum „Thuja occidentalis”, „Cupressocyparis Leylandii” „Pinus mugo”, „Juniperus”, „Taxus baccata” sau „Ilex”.

pepiniera2

Reinventeaza-ti Gradina!

Te asteptam, cu drag, in Comuna Ghimpati, jud. Giurgiu, iar daca timpul nu-ti permite sa ne vizitezi la Pepiniera, ne gasesti de luni pana duminica, in cele 2 magazine de desfacere – La Maison des Jardins Baneasa (zona Mall Baneasa langa Brico Depot) si La Maison des Jardins Saftica (DN1, Calea Bucuresti 103E).