Cu o gradina de conifere esti in trend in orice sezon!

Fara indoiala, iarna se apropie cu pasi neasteptat de repezi, dar asta nu inseamna ca nu mai putem profita de ultimele zile tomnatice pentru a ne reinventa gradina! Ramaneti „in trend” in orice sezon al anului si bucurati-va de tablouri vizuale inedite, optand pentru o gradina de conifere!

pepiniera1

Apreciate pentru contrastele puternice pe care le creeaza, foliaj in culori aprinse sau statura impresionanta pe care unele specii o pot atinge, coniferele domina sezonul de toamna – iarna,  mentinandu-si insa pozitia fruntasa si in cel de primavara-vara. Longevitatea si caracterul de a-si mentine coloritul pe toata perioada anului sunt considerate ca fiind atuurile speciilor precum „Thuja occidentalis”, „Cupressocyparis Leylandii” „Pinus mugo”, „Juniperus”, „Taxus baccata” sau „Ilex”.

pepiniera2

Reinventeaza-ti Gradina!

Te asteptam, cu drag, in Comuna Ghimpati, jud. Giurgiu, iar daca timpul nu-ti permite sa ne vizitezi la Pepiniera, ne gasesti de luni pana duminica, in cele 2 magazine de desfacere – La Maison des Jardins Baneasa (zona Mall Baneasa langa Brico Depot) si La Maison des Jardins Saftica (DN1, Calea Bucuresti 103E).