Procedura de Atribuire a Contractului pentru Proiectarea Aquapark-ului Ștrand Grigorescu din Cluj-Napoca, în Plină Desfășurare

Procedura de atribuire a contractului pentru proiectarea tehnică a Complexului de Agrement Aquapark Ștrand Grigorescu din Cluj-Napoca a fost oficial demarată. Ofertele pentru acest proiect important pot fi depuse până la data de 27 mai 2024.

Complexul, situat pe Bd. 1 Decembrie 1918, nr. 140A, va include două clădiri destinate sportului și odihnei, cu o suprafață construită totală de 5118,60 mp. În plus, sub una dintre clădiri, se va construi o parcare subterană pe două nivele, având capacitatea de a găzdui 257 de autovehicule.

Această etapă vine după obținerea avizului de mediu pentru planul urbanistic zonal în martie 2024, un pas esențial care a deblocat aspectele complicate ale proiectului. Primarul Emil Boc a menționat că, în cazul în care procedura de concesiune către un partener privat va fi necesară, Primăria este pregătită să mute linia de înaltă tensiune și să ofere terenul necesar pentru investiție.

Proiectul a fost anterior în consultare publică în februarie 2024 și a avut diverse etape de planificare și consultare tehnică încă din 2023. Alegerea zonei ștrandului Sun pentru acest complex s-a decis în august anul trecut, pe o suprafață de 5,5 hectare, din care 1,5 hectare sunt deja deținute de Primărie.

Vrei să ofertezi la proiecte și șantiere care acum se construiesc în România? Poți găsi astfel de oportunități pe platforma www.victa.ro.

SURSA ARTICOL