Afla din noul numar Arhispec Magazin care au fost cele mai cautate branduri din 2017

E ilegal sa specifici branduri in caietele de sarcini? FALS!

Arhitectii pot fi cei mai buni ambasadori ai unui brand, asta pentru ca ei sunt cei care stiu cantitatile exacte dar si caracteristicile pe care trebuie sa le indeplineasca materialele necesare unui proiect, iar cand le pui la dispozitie toate aceste informatii, sansele unui brand de a fi specificat in caietele de sarcini cresc considerabil. Atata timp cat alaturi de numele brandului apare sintagma┬á„sau echivalent”,┬ánumirea unui tip specific de produs in caietele de sarcini este perfect legala.

Conform datelor statistice adunate cu ajutorul functiei Competitive a platformei Arhispec, in ultimele 12 luni, cele mai cautate branduri din categoria echipamente si dotari cladiri au fost Romaudiovideo si Techo. In ceea ce priveste materialele pentru instalatii, cea mai mare popularitate au punctat-o Arc Electronic si Baenninger Systeme, in timp ce pe segmentul de amenajari exterioare, arhitectii au prezentat cel mai mare interes pentru Dupex sau Autonom Construct.

Listele complete cu cele mai cautate branduri din 2017 le gasiti in noul numar al revistei ARHISPEC MAGAZIN.

Arhispec.ro┬áÔÇô este singura platforma din Romania dedicata informarii arhitectilor si proiectantilor care ofera utilizatorilor un sistem de Content Management. Furnizorii isi pot crea propriul cont de companie si pot adauga nelimitat produse insotite de documentatii tehnice in format PDF, fisiere CAD, fisiere BIM, materiale video si foto dar si instructiuni de montaj.┬áAproape┬á1000 de producatori┬ásunt prezenti pe arhispec.ro si numarul creste zilnic. Arhispec.ro ÔÇô este singura platforma colaborativa pentru arhitecti si clientii lor. Arhitectii si beneficiarii isi pot crea GRATUIT propriul spatiu de lucru in care pot partaja si comenta fisiere, produse si idei.