Primul si singurul hotel de 5 stele plus din Romania va fi deschis in septembrie

Palatul Suter, cladire localizata in zona centrala a Bucurestiului, construit la inceputul secolului al 19-lea ca resedinta a arhitectului elvetian Gustav Suter, va deveni in luna septembrie a acestui an primul si singurul hotel de 5 stele plus din Romania.

sursa foto: profit.ro

Intrat in circuitul turistic in urma cu 11 ani, cand a fost lansat pe piata sub numele de Carol Park Hotel, palatul cu o capacitate de 17 camere si apartamente, a gazduit sub aceasta denumire clienti celebri precum Beyonce, Enrique Iglesias, Nicolas Cage sau formatia Deep Purple.

Cumparat in 2015 de catre o companie romaneasca dupa ani in care a stat inchis, hotelul a intrat intr-un amplu proces de renovare si a fost amenajat sub forma unui boutique-hotel unic in Romania, revenind la numele sau initial – Palatul Suter.

Hotelul va fi inaugurat oficial in luna septembrie si va fi administrat de Razvan Parjol, presedinte al Bucharest Tourism Board, conform informatiilor publicate pe profit.ro.

120 de hoteluri monitorizate in ultimele 3 luni

Conform Victa.ro – asistenta inteligenta de ofertare la santierele active din Romania, in ultimele 3 luni de zile au fost identificate la nivel national66 proiecte din categoria unitati de cazare – in majoritatea cazurilor fiind vorba de pensiuni sau agropensiuni. Din acest total, constructiile sau modernizarile de hoteluri ocupa o pondere de 18%, cu 120 de proiecte.

Doresti mai multe informatii despre aceste proiecte? Completeaza acest formular.