Investeste cu succes in domeniul ospitalitatii: Consultanta si management hotelier de la Leader Hotel Consulting

„Industria hoteliera din Romania are nevoie de specialisti care sa formeze climatul profesionist si competitiv in cadrul hotelurilor si restaurantelor, astfel ca proprietarii sa isi recupereze investitiile facute intr-o perioada corect calculata si rezonabila. Serviciile din cadrul unui hotel se construiesc si isi formeaza un contur competitional numai prin echipe de lucru bine instruite, capabile sa deserveasca pe toti clientii si intotdeauna, oferindu-le serviciile de care acestia au nevoie” este de parere Cerasela Gheorghiu , CEO Leader H.C.

In aceasta lume , care este mereu in schimbare, in care tehnologia se imbunatateste intr-un ritm alert, se fac vizibile si bancile care acorda credite acelora care doresc sa isi dezvolte afacerile si in domeniul ospitalitatii, ele fiind din ce in ce mai atente la expertiza acelora care dezvolta astfel de proiecte, iar consultanta hoteliera devine un know-how aproape necesar care ajuta la crearea acelor linii si formate de lucru pentru dezvoltarea produsului.

Leader Hotel Consulting este una dintre companiile de consultanta si management hotelier din Romania care are ca obiectiv principal cresterea serviciilor din hoteluri prin metode moderne, experimentate cu succes atat in hotelurile din tara cat si in hoteluri din strainatate.

Activitatea desfasurata in hoteluri de marca in ultimii 23 ani ne prezinta ca o echipa cu experienta in dezvoltarea si in crearea departamentelor operationale din hoteluri, avand capacitatea de a creste serviciile, inclusiv prin sustinerea de traininguri de specialitate.

Avem experienta si cunostintele necesare in administrarea si operarea unui hotel, astfel incat sa va putem asista la fiecare pas de la conceptul initial si selectarea locatiei, pana la obtinerea echipamentului potrivit de operare, bunuri si personal pentru hotelul dumneavoastra.

poza news rest

Cand se poate stabili relatia intre partenerii de business ANTREPRENOR- FIRMA CONSULTANTA atunci cand se alcatuieste un plan de investitii in domeniul hotelier?
„Primii pasi apar inca de la inceputul constructiei, atunci cand la masa de lucru se gasesc arhitectul, consultantul hotelier, actionarul/ sau reprezentant, constructorul, si ceilalti actori care dezvolta planul concret de formare a produsului , cu respectarea tuturor normelor si fluxurilor necesare pentru ca hotelul, restaurantul sa poata fi functionale si fara motive de obstructii ulterioare in ceea ce priveste fluiditatea actiunilor. Leader Hotel Consulting are consultanti pregatiti pentru fiecare arie specifica de studiu, fie ca este Receptie, IT, Contabilitate, gestionare camere, Restaurant sau Administrare. Leader Hotel Consulting incepe prin alocarea de timp pentru a intelege mediul unic, in care fiecare hotel func┼úioneaza. Strategiile specifice de marketing sunt concepute si apoi traduse ├«ntr-un plan detaliat de actiune. Rigurozitatea procesului nostru pentru planul de marketing elaborat se traduce intr-un rezultat de implementare eficient. Noi intelegem ca punerea in aplicare a strategiei de marketing a unui hotel inseamna mult mai mult decat activitatile punctuale de vanzari” sustine Dumitru Gheorghiu, Business & Development Manager Leader H.C.

SERVICII DE CONSULTANTA SI MANAGEMENT HOTELIER

Consultanta hotel
Impreuna cu partenerii nostri avem abilitatea de a stapani toate aspectele proiectarii unui hotel, incluzand negocierea si pregatirea planurilor de proiectare si construire a acestuia.
Management hotel
Oferim servicii de consultanta, de supraveghere si de gestionare a activelor, servicii de administrare controlata, tehnice si de pre-deschidere pentru hoteluri, moteluri, cabane, pensiuni.
Vanzari si marketing
Sustinem programe de training in care prezentam metode elaborate de vanzari si marketing: traininguri de vanzari si marketing hotelier, stabilirea bugetului de marketing etc.

Echipa LEADER HOTEL CONSULTING are experienta operationala de lucru in hoteluri de renume international ca: Marriott, Ramada, Best Western, Moevenpick, precum si in alte hoteluri cunoscute din Romania. Compania de consultanta hoteliera a mai contribuit si la formarea echipelor de preopening la: Ramada Pitesti, Rin Grand Hotel, Premier Palace Hotel & Spa***** Bucuresti, Hotel Armatti*** Brasov.

logo leader HC bun

Pentru mai multe informatii sunati la 0727373830/ 0722773962 sau completati formularul: