Povestea feroneriei Fabricata in Romania, aleasa de sute de companii la nivel national si mondial

Italia de la granița României – Mai mult decât un grup, o familie

ISEO – producătorul italian de broaște, cilindri și lacăte, a luat naștere în 1969 în Pisogne, un sat de pe Lacul Iseo (din nordul Italiei), de unde vine și numele companiei. În prezent, grupul ISEO este recunoscut pentru crearea și producția sistemelor de acces controlate prin dispozitive mobile, potrivite pentru a menține siguranța casei și a companiei, prin intermediul celor mai accesibile dispozitive.

Puternic orientat către piața internațională, grupul ISEO s-a extins la nivel global prin companiile care fac parte din acesta. Acesta cuprinde anumite companii sinergetice care își păstrează propriul staff de management, specializarea, antreprenoriatul și companiile de producție. Toate acestea, permit Grupului să ofere o gamă largă de produse și servicii de calitate.

Grupul ISEO este prezent în România prin intermediul Feroneria, încă din 2008 când devine acționar, iar în 2014 achiziționează compania de tradiție din Arad. ISEO a introdus pe piața din România, prin rețeaua de dealeri Feroneria, produsele din portofoliul propriu: sisteme de închidere electronice și mecatronice, dispozitive antipanică sau antifoc, amortizoare și soluții de feronerie pentru ușile de aluminiu.

Citeste AICI mai multe despre amortizoarele pentru usi de la Feroneria!

Feroneria – accent pe calitate

Având o experiență de aproape un secol în producția de feronerie pentru uși și mobilier, Feroneria este unul dintre cele mai vechi şi puternice branduri din România. Feroneria a fost fondată la Arad în anul 1924, devenind de-a lungul vremii cea mai puternică firmă din ţară în domeniu.

Ocupând constant un loc în fruntea clasamentului Topul Firmelor (pe care Camera de Comert, Industrie si Agricultură a Judetului Arad îl ţine încă din 1994) performanţa firmei este recunoscută şi prin câştigarea an de an a Trofeului de Excelenţă, care se acordă acelor firme care în ultimii 5 ani au obţinut un loc între primele 3 din top.

Cu peste 20.000 de produse in ofertă şi cu un portofoliu de peste 500 de clienţi activi și 300 de angajați, Feroneria îşi propune să rămână şi în continuare alegerea preferată a clienţilor şi utilizatorilor de feronerie pentru uşi, ferestre și mobilier. Investiția continuă în perfecţionarea gamei existente şi dezvoltarea de noi produse, ne-au consolidat poziţia de lider naţional în domeniu ca promotor de produse „Fabricat în România”.