Porotherm, Brikston si Cemacon cele mai specificate branduri de caramida ceramica

Cu ajutorul asistentei virtuale de vanzare la santiere – VICTA, in ultimele 3 luni am indentificat o cantitate de 2.153.328 mc caramida ceramica necesara pentru un numar de 2.625 de proiecte. In topul preferintelor arhitectilor in caietele de sarcini s-au regasit branduri precum Porotherm (74% din totalul proiectelor analizate), urmat de Brikston cu 12% si Cemacon cu 9%.

Conform aceleiasi surse, cele mai multe cereri au venit din domeniul rezidential, urmat de hotel si relaxare si constructii sociale si comunitate. Iata 3 investitii care au specificat in caietele de sarcini caramizi ceramice in ultimele 3 luni:

  • Ansamblu rezidential 6 imobile – Cetral Bucuresti cu o valoarea de peste 17 mil de ron. Investitia include 6 cladiri, cu 6-10 etaje, acestea urmand a fi definitivate in 2020. Complexul, denumit Central, va avea apartamente cu doua, trei si patru camere, dar si studiouri, suprafetele disponibile fiind cuprinse intre 34 mp si 235 mp.
  • Ansablul rezidential cu 16 imobile – Grandis Residence cu o valoarea de peste 210 mil RON, va fi desfasurat pe o suprafata de 119.400 mp si va cuprinde un total de 750 de apartamente.
  • Hotel de 4 stele cu restaurant si sala de festivitati din Sibiu are o valoarea estimata de peste 4 mil RON si conform beneficiarului in prezent se monteaza termosistemul.

Esti interest sa ofertezi proiecte care au nevoie de caramida ceramica? Solicita acum un DEMO GRATUIT la singura asistenta virtuala de vanzari la santiere – VICTA!