Planuri ambițioase: Complexul de divertisment ce va schimba harta turismului românesc

Sursa: https://covasnamedia.ro/

Cel mai extins complex de divertisment din România va lua forma în județul Covasna, la o distanță de numai 4 kilometri față de Sfântu Gheorghe. Proiectul cunoscut sub numele de Family Adventure Park urmează să fie reluat, cel mai probabil, în anul viitor, iar finalizarea construcției este programată să aibă loc până în anul 2025, conform informațiilor furnizate de weradio.ro.

Inițiativa va fi dezvoltată de compania HCR SRL, cu sediul în Sfântu Gheorghe, cunoscută pentru gestionarea proiectului Dino Parc din Râșnov. Potrivit reprezentantului acestei companii, Adrian Apostu, care a acordat un interviu pentru Transilvania365.ro, proiectul, creat de un grup de arhitecți români, se află în prezent în faza de elaborare a Planului Urbanistic Zonal (PUZ).

Valoarea investiției se estimează la aproximativ 6 milioane de euro. În prezent, ne aflăm în etapa elaborării PUZ-ului pentru acest proiect. Venim cu o concept unic, care nu a mai fost utilizat înainte, reprezentând o noutate în România și, într-adevăr, sunt puține șanse să existe un concept similar în Europa. Amplasamentul este atractiv, situat între două dealuri, la doar 4 kilometri de orașul Sfântu Gheorghe.

Potrivit planurilor, noul parc de distracții se va întinde pe o suprafață de 37 de hectare și va include diverse atracții precum trasee suspendate și tiroliană, piste pentru biciclete și skateboard, o clădire interactivă cu două etaje ce va găzdui un magazin de suveniruri, un restaurant și un bar cu terasă din sticlă deasupra unui lac, o sală de cinema 3D, un cinema Flying care va simula zborul peste orașe în timpul proiecțiilor, o sală de jocuri, Gulliver City – un oraș în miniatură cu monumente și clădiri din întreaga lume, o pistă de sanie de vară cu o lungime de un kilometru și diferențe de nivel, un Magic Lift, precum și un Water Lift / Acvatic Life – un ascensor ce va coborî într-un lac către un tunel din sticlă, oferind o priveliște asupra vieții subacvatice și a comorilor piraților, alături de multe alte atracții.

Sursa articol