Placari exterioare cu placi de fibrociment – solutia naturala pentru spatii HoReCa

Placarea fatadelor este un pas extrem de important in procesul de amenajare al cladirilor si cu totii stim ca spatiile HoReCa atrag in primul rand printr-un exterior placut. Tocmai de aceea, un impact pozitiv este abordarea unor solutii moderne si eficiente, care sa iasa in evidenta.

StoneREX – unic producator de placi din fibrociment acoperite cu piatra naturala din Romania!

Ideale pentru placarea fatadelor, acoperirea soclurilor si gardurilor, placile StoneREX au un important rol decorativ (nu necesita tencuire), fiind recomandate pentru orice tip de cladire: locuinte private, spatii comerciale, spatii office sau spatii HoReCa.

Principalele caracteristici ale placilor StoneREXplacari-stonerex

  • ECOLOGICE:┬áIn compozitia placilor StoneREX sunt folosite numai materiale naturale: ciment, fractiuni de lemn si apa
  • ECONOMICE:┬áPlacile StoneREX nu trebuie prelucrate sau retusate, iar fatadele placate nu necesita intretinere pentru multi ani
  • REZISTENTE:┬áPlacile StoneREX sunt rezistente la uzura si impact mecanic, inghet, umezeala si oscilatii de temperatura. De asemenea, gradul de rezistenta la foc este foarte ridicat.
  • USOR DE MONTAT:┬áPlacile StoneREX pot fi taiate in orice forma si marime, se fixeaza cu suruburi de o structura metalica sau de lemn, iar instalarea lor nu necesita lucrari umede. Montajul nu depinde de anotimp
  • GARANTIE:┬áPlacile de exterior StoneREX au o durata de viata de 30-40 de ani. Placile StoneREX Color si Profil Color este intre 5 si 10 ani, iar pentru placile StoneRex Piatra Naturala este 15 ani.

Aflati mai multe informatii despre produsele StoneREX pe ARHISPEC.