HORECA & RETAIL Club: doua industrii si doua zile de conferinte si networking

Cea de-a doua editie a HORECA & RETAIL Club, unul dintre putinele evenimente care reunesc domeniile retailului de bunuri de larg consum si Horeca, va avea loc in perioada 8 – 10 octombrie 2014, la complexul Cheile Gradistei – Fundata.

Evenimentul, organizat de Piata, Food&Bar si Modern Buyer se adreseaza specialistilor in vanzari, achizitii si marketing ai companiilor din industria bunurilor de larg consum si Horeca: producatori, importatori, distribuitori, retaileri, operatori Horeca, operatori de logistica, furnizori de servicii si consultanta.

rhclub_mare

Este un eveniment interactiv, cu durata de doua zile, format tip conferinta, structurat in paneluri de discutii si workshopuri. Include mai multe sesiuni de networking desfasurate intr-un cadru relaxant, favorabil discutiilor constructive.

Prima zi, 8 octombrie a.c., este alocata unei conferinte structurate in trei sesiuni de discutii: prima sesiune, cu tema „Oportunitati de crestere in Horeca si Retail”, este dedicata dezbaterilor privind ambele segmente – retail si Horeca, sesiunea a doua va aborda subiecte importante pentru segmentul FMCG si retail, tema fiind „Driverele consumului in 2015”, in timp ce cea de-a treia sesiune, “Cum se construieste o destinatie turistica atractiva”, dedicata exclusiv segmentului Horeca, propune participantilor o discutie pe marginea situatiei turismului romanesc, cu prezentarea unor strategii de atragere si retentie a turistilor, bazate pe exemple de succes functionale.

Conferinta se va termina in jurul orei 17, iar seara se va incheia cu participarea oaspetilor la deja celebrul Banchet cu Blazon.

Cea de-a doua zi a evenimentului va cuprinde doua wokshop-uri: Workshop FMCG si retail – “ficientizarea investitiilor in atragerea si fidelizarea consumatorilor” si Workshop Horeca – “Tehnici eficiente de vanzare catre operatorii Hreca”.

Aflat la a doua editie, Clubul de la Cheile Gradistei propune participantilor doua zile de conferinte, workshopuri si business networking intr-un cadru relaxant, in scopul consolidarii relatiilor dintre partenerii de afaceri – furnizori, distribuitori, retaileri, operatori horeca – prin mai buna intelegere a obiectivelor, nevoilor si initiativelor fiecaruia, intr-o atmosfera de lucru neconventionala, asigurata de complexul Cheile Gradistei – Fundata. Mai multe detalii despre eveniment, program, conditii de partenriate si participare, precum si informatii despre editia din 2013, pe ClubRH.ro.