Pe 14 martie începe MOBILA EXPO! La ROMEXPO găsești inspirația pentru o casă cu stil

MOBILA EXPOTârgul de mobilă cu vânzare – este locul ideal de unde vizitatorii pot alege dintre sute de oferte de mobilă, în funcție de buget și stilul preferat. Manifestarea are loc în Pavilionul B1 al Centrului Expozițional ROMEXPO, în perioada 14 – 17 martie.

Companii de renume participă la cea de-a 5-a ediție MOBILA EXPO și expun ultimele tendințe din această industrie care se reinventează de la an la an.

Prin prezența la Târgul de mobilă cu vânzare, expozanții contribuie la realizarea unei incursiuni în universul diferitelor stiluri de amenajare, iar vizitatorii au posibilitatea să discute direct cu cei care proiectează și produc mobilă.

Evenimentul se adresează celor care doresc să-și achiziționeze mobilier direct de la firme producătoare sau importatori recunoscuți din domeniu, la prețuri avantajoase.

Manifestarea este organizată de ROMEXPO, în parteneriat cu Camerele de Comerț și Industrie din România, Asociația Producătorilor de Mobilă din România (APMR) și Asociația Clubul Român de Mobilă (ACRM). Aceasta se desfășoară concomitent cu ROMTHERM, CONSTRUCT – AMBIENT EXPO, EXPO FLOWERS & GARDEN, ANTIQUE MARKET I, precum și cu MODEXPO I.

Pentru mai multe detalii accesați: www.mobila-expo.ro

PROGRAM DE VIZITARE

14 – 16 martie 2019 (joi – sâmbătă): între 10:00 – 18:00;

17 martie 2019 (duminică): între 10:00 – 16:00.

Bilet intrare: 20 de lei.

Copiii sub 7 ani, persoanele cu dizabilități și persoanele instituționalizate beneficiază de intrare gratuită.

Acces:

Pietonal: Porțile A, B, C si D, cu intrare dinspre: Piața Presei Libere, Bulevardul Expoziției și Strada Parcului;

Auto: Porțile B, C si D, cu intrare dinspre: Bulevardul Expoziției și Strada Parcului.

Tarif parcare: 5 lei/oră