Noul trend in amenajarile interioare din spatiile HORECA: Peretii vegetali

Amenajarile interioare au fost intotdeauna un subiect de interes atat pentru specialistii in arhitectura si design interior, cat si pentru managerii de locatii premium, ai marilor lanturi hoteliere sau ai dezvoltatorilor imobiliari.

Debutul anului 2017 aduce cu sine un suflu inovator in domeniu, un trend reinterpretat in materie de amenjari interioare, idee ce creeaza nu doar o continuitate „updatata” a conceptului de pereti vegetali, ci si o reinventare a termenului de gradina verticala – Pereti Vegetali Stabilizati.

pereti-vegetali

Pe langa efectele vizuale absolut spectaculoase pe care un asemenea perete le creeaza in oricare dintre spatiile in care este amplasat, acestia detin, de asemenea, o serie de atuuri incontestabile: nu necesita udare si nici toaletare, iar aspectul lor se mentine intact pe o perioada ce poate varia intre 3 si 5 ani! Pentru prelungirea termenului de viata a acestor pereti vegetali stabilizati, tot ce trebuie sa faceti este sa-i feriti de razele soarelui, de contactul cu apa si, din cand in cand, sa stergeti depunerile de praf de pe suprafatele lor, iar ei va vor rasplati cu frumusete si exuberanta!

pereti-vegetali3

Va ganditi deja la un model anume care va duca cu gandul la Gradinile Suspendate ale Semiramidei, la o jungla urbana, la un curcubeu primavaratic sau vreti sa va lasati surprinsi de arhitectii nostri?

Nimic mai simplu! Suntem doar la un click distanta: www.lamaisondesjardins.ro , www.naturapreserved.com si www.pepiniera.eu va stau la dispozitie cu formulare de contact si toate datele de care ati putea avea nevoie!