Pergolele Bioclimatice TermoExpress

Pergolele bioclimatice TermoExpress sunt sisteme de exterior automatizate, reprezentând versiunile avansate ale pergolelor standard. Sunt sisteme plane și minimaliste, realizate în întregime din aluminiu, construite ca parte armonioasă a unei clădiri.

Alegând pergola bioclimatică vă veți putea bucura, fară a fi nevoie de renovări, de un nou spațiu în gradina sau pe terasa dumneavoastră, pe care îl veți putea utiliza pe tot parcursul anului.

Iar dacă aveți o afacere din domeniul HoReCa, instalarea unei pergole bioclimatice vă va permite să extindeți spațiul cu ușurință, să creșteți durata de funcționare a localului, să maximizați timpul pe care clienții îl petrec în incinta restaurantului/terasei, și să creșteți calitatea experienței pe care clienții o au.

Soluții smart, pentru spații smart!

Orientarea lamelelor pergolei bioclimatice se poate face de la 0 ° la 90 °, mișcarea lor realizându-se electric, cu ajutorul unei telecomande. În acest fel, puteți obține o protecție completă împotriva radiațiilor solare.

Totodată, prin orientarea lamelelor, temperatura poate fi controlată, permitând ventilarea în timpul verii, dar și reținând căldura în timpul iernii, dacă alături de pergolă este folosit și un sistem de închidere vitrat.

Se pot adăuga și benzi LED, pentru a crea o atmosferă relaxantă în timpul serii. De asemenea, datorită sistemului de prindere, este posibil să atașăm pergola bioclimatică direct de pereții existenți, pentru a o integra în design-ul deja existent.

Bucură-te de spațiul exterior în orice sezon!

Descoperiți modelul optim pentru spațiul dumneavoastră împreună cu un consilier TermoExpress!