Nordis Group anunță avansarea lucrărilor pentru ansamblul hotelier și rezidențial Nordis Mamaia. Investiția depășește 100 milioane euro

Ansamblul hotelier şi rezidenţial Nordis Mamaia de cinci stele, investiţie de peste 100 de milioane de euro, va fi finalizat în acest an. Nordis Group, cel mai mare dezvoltator de ansambluri hoteliere şi rezidenţiale de lux din România, a anunţat că lucrările avansează în timp record.

Zona hotelieră a ansamblului va fi inaugurată în 2021. Odată finalizate cele patru corpuri – hotelier şi rezidenţial – Nordis va avea în total peste 100.000 metri pătraţi şi peste 15.000 metri pătraţi de plajă.

„Proiectul de lux are cea mai rapidă dezvoltare de pe litoral şi este rezultatul unei investiţii de peste 100 de milioane de euro. Sute de constructori şi parteneri lucrează la finalizarea ansamblului şi a finisajelor de lux de care se vor bucura rezidenţii şi turiştii. În doi ani, lucrările au avansat în timp record, iar în prezent proiectul numără peste 98.000 de metri pătraţi construiţi”, a anunţat grupul.

Nordis Mamaia este cel mai luxos proiect de pe litoralul Mării Negre, format din patru corpuri de clădiri înalte unite prin zona de lobby. Acesta va pune la dispoziţia clienţilor şi turiştilor 717 camere şi apartamente de hotel şi peste 600 de apartamente rezidenţiale.

„Atât turiştii, cât şi rezidenţii vor găsi aici cel mai extins lobby al unui hotel de pe litoralul Mării Negre. Include opt posturi de recepţie, pentru mai multă eficienţă în gestionarea şi fluidizarea traficului de clienţi ai hotelului, o zonă de concierge spaţioasă, lounge şi cafenele. Zonele de lobby şi cele comerciale au o înălţime de şase metri şi o suprafaţă de peste 2.000 metri pătraţi”, precizează grupul.

„Puţini îşi pot imaginea complexitatea construirii unui hotel de cinci stele la o asemenea dimensiune, cel mai mare hotel dezvoltat astăzi în România şi unul dintre cele mai mari 10 hoteluri din Europa. Sunt mândru că împreună cu echipa Nordis Group am reuşit să avansăm atât de repede cu acest complex extraordinar, într-un timp atât de scurt, iar acum suntem aproape de a oferi românilor un standard al serviciilor la care până în prezent puteau doar spera”, a declarat Vladimir Ciorbă, CEO Nordis Group.