Cum arata hotelul – macara?

Daca te-ai intrebat vreodata cum vezi lumea dintr-o macara, ei bine acum ai ocazia sa experimentezi senzatia dintr-o … camera de hotel!
Hotelul din Harlingen, Olanda, nu este spatios, dar permite turistilor sa opereze cu 360 de grade macaraua gigant, pentru a avea acces la privelisti incredibile din propria camera.

Obisnuind sa transporte containere in anii ’60, macaraua a fost transformata intr-un hotel intre anii 2001-2003. Pe dinafara macaraua isi pastreaza aspectul industrial, insa pe interior aspectul iti ofera comfortul de care ai nevoie. Accesul nu se face pe vechea scara de fier, ci printr-un lift intern modern.

Pentru cei care nu s-au desprins de copilarie inca, hotelul macara iti da sansa sa te joci, conducand echipamentul industrial.

Operatorii din turism recomanda un bagaj mic, pentru a te putea bucura de un spatiu marit. Din motive de siguranta, doar doua persoane pot ocupa camera in acelasi timp.
O noapte in hotelul – macara ajunge si la 400 $/noapte. Poate ca nu este cel mai ieftin hotel, dar cu siguranta este singurul care te lasa sa te joci in voie si sa-ti implinesti un vis.

Sursa
Add a Comment