KIN SRL IASI: PRIMEAT – Dry aged fridge

CONTROL PATENTAT ȘI SISTEM DE CONSERVARE SCURT, MEDIU ȘI LUNG

CADDY (CAROLINE)

Este modelul care se potrivește cel mai bine oricărui tip de mediu. Primeat® Caddy este format din Climatouch® lite, ClimACure, DynaFlow, HumiRite. Iluminare LED, 4 rafturi folosind material adecvat contactului alimentar.

Capacitate: 80Kg | 220V / 50Hz

Disponibil cu oțel inoxidabil Aisi 304, panouri interne și rafturi

Dimensiuni (externe): L600 D600 H1980;

Dimensiuni (interne): L425 D425 H1600;

Greutate (net): 83 Kg;

Greutate (brut): 86 Kg;

DYNAFLOW

Controlat, indirect și reglabil, Dynaflow, este un sistem de ventilatie conceput pentru a asigura o distribuție uniformă a aerului pentru tăierile de carne de 5 la 13 kg fiecare. Fabricat din oțel inoxidabil AISI 304, Dynaflow ajută la prevenirea excesului de uscare și la crearea unui microclimat stabil și sănătos .

HUMIRITE

Un echilibru corect al umidității este esențial în crearea microclimatului ideal,  permițând un management sigur al acestuia cu o gamă variabilă cuprinsă între 20% si 92%.

CLIMACURE

Datorită managementului avansat al mai multor sisteme, Climacure contribuie la protejarea produselor stocate în cadrul Primeat®, care garantează standarde de înaltă calitate și siguranță, prin minimizarea posibilității efectelor microbiologice negative.

CLIMATOUCH® LITE

Mulțumită Climatouch® Lite, patentată de Alessandro Cuomo (brevet nr. 1395586), Primeat® vă oferă 4 rețete microclimatice (carne de vită, porc, Vanat, Miel) pentru păstrarea în condiții de siguranță și legalitate a cărnii maturate în termen scurt, mediu și lung. Flexibilitatea sa vă permite să vă creați rețeta proprie de microclimat personalizată. Cu Climatouch® Lite, puteți stoca în siguranță și legal produsul dvs. folosind doar principii fizice, cum ar fi ca temperatură, umiditate, viteza aerului, pentru a continua protejarea cărnii.

PRIMEAT® este rezultatul anilor de cercetare privind metodele tradiționale de conservare. Sistemul de control brevetat este cel mai avansat tip de pe piață.

Accesorii:

– Bara de agățat din inox Aisi 304

– Cârlig „S” pentru tăieri întregi lungi de utilizat cu bară suspendată (preț pe bucată).

– Cârlig pivotant pentru tăieri întregi lungi se utilizează cu bara suspendată (preț pe bucată).

– Set de 20 de etichete pentru identificarea și urmărirea produsului pentru HACCP.

MISIUNEA PRIMEAT® ESTE DE A PROTEJA ȘI DE A PROMOVA PRODUCȚIA ȘI CONSUMUL DE ALIMENTE LOCALE TIPICE ȘI TRADIȚIONALE.

Importator in Romania:

SC KIN SRL
STR. STRAPUNGERE SILVESTRU NR 28
IASI
0232250951
OFFICE@KIN.RO
WWW.KIN.RO