Investiție în valoare de 2.12 milioane pentru amenajarea spațiului verde de pe malul Someșului în localitatea Jucu de Mijloc

Obiectivul acestui proiect este de a oferi locuitorilor din Jucu de Mijloc un mediu urban prietenos, accesibil și plin de viață, care să răspundă nevoilor și preferințelor tuturor categoriilor de vârstă. Prin intermediul unei serii de obiective specifice, inclusiv alei pietonale, locuri de joacă moderne, zone pentru grătare, amfiteatru, și reamenajarea lacului existent, parcarea și multe altele, se urmărește crearea unei oaze de relaxare și divertisment pentru întreaga comunitate.

Un aspect important al acestui proiect este transparența și comunicarea deschisă între autoritatea contractantă și potențialii ofertanți. Termenul generos de 10 zile pentru solicitarea de clarificări, și, mai ales, angajamentul autorității contractante de a răspunde în mod clar și complet cu 6 zile înainte de data limită pentru depunerea ofertelor, demonstrează dorința de a asigura procesul licitației cât mai echitabil și transparent posibil.

Odată cu încheierea cu succes a procedurii de atribuire, urmează o nouă etapă importantă în realizarea acestui proiect: implementarea efectivă a planurilor propuse. Compania câștigătoare, VALEX ORIZONT SRL, va avea acum responsabilitatea de a aduce la viață viziunea parcului și de a contribui la transformarea sa într-un centru vibrant al comunității.

Fiecare progres în implementarea proiectului de amenajare a parcului în Jucu de Mijloc aduce comunitatea tot mai aproape de realizarea visului unui spațiu verde modern, atrăgător și funcțional. Această inițiativă promițătoare va aduce beneficii palpabile nu doar în ceea ce privește îmbunătățirea calității vieții locuitorilor, ci și în dezvoltarea economică și socială a întregii localități.

Pentru a fi mereu la curent cu ultimele noutăți sau pentru a avea oportunitatea de a ofertă la proiecte din domeniul construcțiilor din județul tău și din alte zone, te invităm să accesezi Victa.ro – singura asistență virtuală de ofertare la șantiere. Prin intermediul platformei noastre, vei putea beneficia de informații actualizate și de oportunități valoroase în acest domeniu în continuă dezvoltare.

SURSA ARTICOL