Investitii de 10 milioane de lei pentru 4 centre SPA in judetul Cluj

Conform asistentei virtuale de vanzari la santiere VICTA, am identificat in judetul Cluj  doar in ultimele 6 luni, 4 investitii in vederea edificarii unor imobile care vor incorpora si centre SPA si de relaxare, care se afla in diverse faze de executie. Valoarea acestora va depasi 10 milioane de lei si vor avea o suprafata cumulata de aproximativ 6.400 mp.

  • Pe strada Fagetului, in Cluj Napoca consilierii locali urmeaza sa aprobe Planul Urbanistic Zonal (PUZ) al complexului turistic si de agrement. Centrul turistic si de agrement, se va intinde pe o suprafata de 33.151 mp, va include piscina acoperita cu zona VIP si piscina descoperita, centru spa si de cazare, terenuri de tenis, terasa, sala de evenimente, capela de ceremonii si parcare cu 142 de locuri. Conform proiectului de hotarare, principala cladire va fi dispusa in regim 2S+P+2E. De elaborarea proiectului tehnic s-a ocupat compania Arhimar Serv SRL. Investitia este estimata la peste 6 milioane de Lei.
  • In Gherla, se asteapta oferte de antrepriza pentru un hotel incadrat la 3 stele dotat cu un SPA care se propune a cuprinde piscina cu apa dulce si sisteme de recirculare si jacuzzi, bazin cu apa sulfuroasa, bazin copii, bazin cu apa sarata, sauna uscata, sauna umeda, bazin cu apa rece, cabina haloterapie, cabine de masaj, bazin-ciubar cu apa sarata calda. Investitia estimata la peste 3,5 milioane de lei se va derula prin fonduri europene, iar proiectul tehnic a fost intocmit integral atat pe partea de arhitectura, cat si de instalatii si rezistenta de firme din judetul Cluj.
  • La sfarsitul anului 2018, se afla in faza de autorizare un centru SPA privat localizat in Bucea, pentru care se astepta finalizarea documentatiei in vederea obtinerii autorizatiei de construire. Beneficiarul, o companie privata cu sediul in Oradea asteapta oferte de antrepriza generala si ulterior pentru necesarul de materiale de constructii.
  • Pentru o pensiune agroturistica din zona Rachitele aflata in faza de amenajare se asteapta oferte pentru partea de instalatii electrice si obiecte sanitare aferente. Imobilul dispus in regim P+1E va incorpora pe langa facilitatile de cazare si pregatire si servire a mesei si un spatiu care va cuprinde 2 saune de relaxare.

Toate cele 4 investitii reprezinta reale oportunitati de vanzari pentru producatorii si distribuitorii de echipamente Horeca si solutii SPA si relaxare.

Vrei sa ofertezi la aceste proiecte? Solicita acum datele de contact pentru proiecte: www.victa.ro