Athenee Palace Hilton se implica in orientarea tinerilor in cariera

sursa poza

Recent Hilton Worldwide a anuntat lansarea programului Careers@HiltonLive, un program educativ dezvoltat la nivel european, care insumeaza peste 300 de evenimente in peste 100 de hoteluri Hilton Worldwide din 25 de tari.

Programul are ca scop dezvoltarea perceptiei tinerilor asupra carierelor din industria hoteliera.

Athenee Palace Hilton se alatura programului prin gazduirea a numeroase evenimente in cadrul carora elevi de scoala generala si liceu vor fi invitati la hotel pentru a primi ponturi si sfaturi practice de la angajatii Hilton.

Linda Griffin, director general Athenee Palace Hilton Bucuresti, afirma: ÔÇ×Tinerii se confrunta de ceva timp cu o perioada de mari provocari pe piata muncii, de aceea este cu atat mai important sa ne asiguram ca beneficiaza de sfaturi si informatii valoroase despre optiunile disponibile precum si despre aptitudinile si atributele necesare pentru o cariera de succes in sectorul hotelierÔÇŁ.

Sectorul turistic angajeaza in prezent 255 milioane de oameni la nivel global si se asteapta sa genereze alte 73 de milioane de noi locuri de munca pana in 2022, contribuind astfel semnificativ la rezolvarea problemelor cu care se confrunta tinerii in prezent.

Hilton Worldwide va adauga in urmatorii ani peste 135 de hoteluri la portofoliul deja existent de 240 de proprietati din Europa, iar locurile de munca si cele de practica, precum si abilitatile oferite vor creste semnificativ. Suntem entuziasmati de multiplele oportunitati pe care aceasta industrie le ofera si suntem incantati sa putem realiza acest lucru prin intermediul acestui program.

Careers@HiltonLive urmeaza lansarii de la inceputul acestui an a ziarului marca Hilton Worldwide si International Youth Foundation in care sunt propuse solutii pentru reducerea ratei somajului in randul tinerilor, solutii pe care sectorul ospitalier global, prin pozitia sa unica, le poate oferi. Cu titlul ÔÇťCreating opportunities for Youth in HospitalityÔÇŁ, programul pune in lumina incercarile economico-sociale prin care tinerii sunt nevoiti sa treaca si propune industriei ospitaliere un plan de actiune ce vizeaza crearea cailor de acces pentru aceasta forta de munca emergenta.

Sursa
Add a Comment