Intoarce-te la natura fiind mereu la moda cu designuri unice de tamplarie din lemn stratificat

Ai o constructie noua sau doresti sa redecorezi sau sa modifici integral designul unui spatiu? Conceptele unice si personalizate vor iesi cu siguranta in evidenta. De la tamplarie din lemn stratificat cu suprafete vitrate mari, usi interioare si exterioare moderne, design terase, sisteme de umbrire, placari exterioare, placari pereti interiori sau parchet din lemn, la Natural Homes gasesti nu numai produse, ci si SOLUTII.

Natural Homes dispune de o echipa entuziasta care propune o abordare diferita si profesionista a amenajarilor exterioare si interioare, oferind o gama larga de produse si servicii de consultanta, proiectare, montaj si intretinere. Stilul unic este definit si reflectat in toate lucrarile din portofoliul companiei, prin inovatie, creativitate, inspiratie, lejeritate si culoare.

Ferestrele din lemn stratificat sunt realizate din profile triplustratificate de diferite esente si grosimi, cu finisaje pentru exterior rezistente la radiatii UV si intemperii. Lemnul stratificat uneste cele trei calitati traditionale: respiratie, caldura si noblete, combinand perfect eleganta cu o rezistenta maxima. Recent, a aparut sistemul de tamplarie lemn-aluminiu. Principalul beneficiu comparativ cu ferestrele din lemn stratificat este rezistenta mai buna in timp, fara a fi necesara o intretinere perioadica.

Usa de intrare – este cartea de vizita a oricarei locuinte, deoarece imprima spatiului o nota aparte inca de la inceput.
Prin posibilitatea alegerii modelului de usa, a esentei si nuantei de finisaj, a tipului de sticla ornamentala, usile exterioare de intrare din lemn stratificat ofera casei o estetica deosebita, in acelasi timp asigurand un grad ridicat de siguranta si izolare perfecta.

Usile interioare realizeaza conectarea spatiilor, ofera protectie, confort, izolare fonica si termica. Usile noastre au calitati deosebite in timp, stabilitate dimensionala si suprafata rezistenta in timp.

Sistemele de umbrire sunt elemente arhitecturale cu o mare valoare estetica, care confera dinamism si prestigiu fatadei locuintei. Exteriorul casei capata un aer de mister si eleganta cand se aplica la ferestre rolete, jaluzele, obloane de lemn sau aluminiu.
Realizam obloane cu deschideri batante sau glisante, precum si rolete, jaluzele cu deschideri electrice sau mecanice, pentru cele mai exigente cerinte de estetica si utilizare.

Parchetul din lemn creaza o atmosfera calda si intima, oferind o imagine eleganta oricarui tip de locuinta, se integreaza in orice stil arhitectural, de la modern la antic, de la exotic la rustic.

In ultima perioada, placarile interioare sunt din ce in ce mai folosite, datorita aspectului elegant si original al acestora, ce transmite caldura si naturalete, fiind usor de imbinat cu orice stil: calsic, rustic sau modern, al designului interior.

Lemnul exotic este mereu o garantie a nobletii. Placajele din bambus sau cocos sunt create astfel incat sa-si mentina frumusetea naturala si sa sublinieze latura exotica acolo unde sunt utilizate. Tapetul din pluta este un produs natural și ecologic, se intretine usor si ofera o foarte buna izolare termica si acustica.

Spre deosebire de terasele lemnoase clasice, lemnul compozit WPC necesita o intetinere minima, nu necesita tratament chimic si nu va fi vopsit. Terasele compozite rezista atacurilor insectelor, nu putrezesc, nu produc aschii si nu crapa. Prin imbinarea profilelor din WPC se obtin dusumele exterioare, pontoane, plaje piscina, piste de joaca, alei, panouri de gard, foisoare, banci, mese, mobilier de gradina, toate intr-o gama de culori si texturi practic nelimitata.

O modalitate practica, din ce in ce mai prezenta in mediul urban, o reprezinta definirea personalitatii moderne a unei cladiri, prin fatade ample, placate cu diferite materiale lemnoase tratate termic (thermo wood) sau compozite (WPC). Avantajul major al unei asemenea fatade rezulta din inglobarea de materiale usoare care nu solicita structura de rezistenta a cladirii, totodata fiind durabile.

Avand concepte originale si fiind dornici sa le aplicam, ne-ar placea sa ne petrecem timpul impreuna si sa impartasim idei. Daca simti la fel, cauta-ne in showroom, suna-ne (0357 435 585), trimite un mail (office@naturalhomes.ro) sau completeaza formularul de mai jos: