Amenajarea spatiilor de joaca devine simpla cu Dupex

Sunt deja 25 de ani de cand Dupex, companie cu un capital integral romanesc, a inceput sa produca  si sa distrubuie echipamente de joaca destinate proiectele publice si private din Romania. Din dorinta de dezvoltare, activitatea companiei s-a extins continuu, cuprinzand in prezent si executia de mobilier urban, terenuri de sport agrement, chiar si produse rustice pentru gradini si terase.

Dupex Sebes in cifre:
  • Spatii de productie de peste 2000 de metri patrati
  • productia si montajul sunt realizate cu peste 100 de angajati bine pregatiti cu calificari in domeniu
  • 8 camioane de transport marfa asigura transportul produselor la nivel national

Produse DUPEX destinate spatiilor de joaca

Dupex Sebes este unul dintre cei mai importanti producatori interni de echipamente destinate spatiilor de joaca, de la produse simple cum ar fi: tobogane, leagane, balansoare, carusele si cataratori sau complexe de joaca de o mare diversitate care pot fi utilizate simultan de un numar mare de copii.

Produse DUPEX pentru activitati sportive

Compania mai asigura de asemenea si amenajarea terenurilor de sport, produce mese de tenis pentru exterior, aparate de fitness in aer liber, panouri de baschet, porti de handbal, fileuri de tenis si volei cu stalpi, scaune de arbitri, scaune pentru stadioane, barci, piscine si alte produse din fibra de sticla.

Produse DUPEX pentru domeniile publice

Pentru domeniul public Dupex produce o gama diversificata de banci de odihna parc, mese cu banci, banci pentru statii de autobuz, stalpi pietonali, cismele si cosuri de gunoi. Mai produce si casute din lemn,  foisoare, mese cu banci, jardiniere.

Siguranta utilizatorilor este pe primul loc!

Dupex Sebes are in componenţa sa un departament de proiectare atent verificat de catre ISCIR CERT BUCURESTI,  siguranta utilizatorilor fiind pe primul loc . Activitatile de productie se realizeaza cu personal specializat, experimentat si cu o inalta pregatire profesionala, care utilizeaza dotarile de ultima generatie in domeniu, ce se inscriu in normele impuse pentru respectarea mediului.