Industria hoteliera- actor principal la World Travel Market, Londra 2012

Sursa foto

Unii dintre cei mai recunoscuţi specialisti hotelieri din industrie vor participa ca şi speakers la seminariile despre industria hotelieră care vor avea loc în cadrul târgului World Travel Market din Londra.

WTM, care are loc de luni 5 noiembrie până joi 8 noiembrie, va include, de asemenea, alte seminarii dedicate companiilor aeriene, croazierelor şi turismului responsabil.

Pentru marţi 6 noiembrie este anunţată intervenţia lui Patrick Fitzgibbon, vicepreşedinte al Hilton Worldwide, care va aborda provocările pe care le ridică situaţia economică actuală. Fitzgibbon conduce o echipă de 24 de specialişti în proiecte de dezvoltare şi de propietate hotelieră.

Alături de el, va vorbi, de asemenea, Sir David Michels, preşedinte al Institute of Hospitality şi care a acumulat 40 de ani de experienţă în industria hotelieră. Alt speaker va fi, Philippe Rossiter, CEO al aceleaşi instituţii, care va vorbi despre managementul riscului pe 6 noiembrie.

Seminarul privind managementul riscului va fi consolidat de academicul Alex Paraveskas, care timp de un deceniu a lucrat pentru Marriott.

Alt seminariu dedicat analizei servicului pentru clienţi şi bătălia pentru loialitatea lor va avea loc miercuri 7 noiembrie, şi va conta cu Heiko Figge, director în Marea Britanie a lanţurilor hoteliere Guoman şi Thistle.

Viitorul marketingului hotelier şi designul hotelurilor vor fi alte teme abordate în cadrul seminarului din 7 noiembrie.

 

Pentru a vedea programul şi orarul acestor seminarii faceţi click pe acest link.

Trebuie amintit că World Travel Market 2012 a deschis deja înscrierile online pentru vizitatorii profesionali.

Sursa
Add a Comment