TOP 8 cele mai frumoase hoteluri la inaltime

Unele dintre cele mai placute si cautate hoteluri din lume sunt pozitionate la inaltimi adesea impresionante, pe varfuri de stanci, oferind panorame ce-ti taie rasuflarea si iti dau un sentiment aparte.
Potrivit Business Insider, iata cateva dintre cele mai frumoase hoteluri situate la inaltime, din intreaga lume.

 

1. Hotelul Caruso Belvedere, Coasta Amalfi, Italia

Construit pe lantul muntos Lattari, hotelul Caruso Belvedere ofera privelisti asupra orasului Salerno si asupra coastei Amalfi, situata mai jos cu circa 350 de metri, si este legat prin poteci de orasul Amalfi, de la malul Marii Mediterane.

Pretul unei camere porneste de la 852 de dolari pe noapte (include mic dejun, pranz sau cina).

2. Complexul Aman, Amankila, Bali

O piscina construita pe trei etaje, ce imita terasele pe care se cultiva orezul, este piesa de rezistenta la Amankila, complexul Aman fiind proiectat de arhitecul Edward Tuttle in asa fel incat sa aiba vedere catre Stramtoarea Lombok. Un mic drum pavat leaga hotelul de clubul de pe plaja, care include o alta piscina asezata intre cocotieri.

Un apartament poate fi inchiriat cu 950 de dolari pe noapte.

3. Casa Birkenhead, Hermanus, Africa de Sud

Casa Birkenhead, asezata la circa 160 de kilometri sud-est de Cape Town, pe o stanca, este de fapt un hotel ce are in centru o piscina. Desi stanca nu este inalta, hotelul in sine ofera privelisti uimitoare catre plaje idilice din regiune, cum ar fi Voelklip si Kamma Bay, care, din iunie pana in noiembrie, gazduiesc balene cu pui. Casa include si un restaurant situat chiar pe varful stancii.

O camera single poate fi inchiriata cu 520 de dolari (pretul include toate mesele).

4. Complexul Bulgari, Uluwatu, Bali

Acest complex, asezat intr-o regiune care odata era teren de vanatoare pentru membrii familiei regale, incanta oaspetii cu panorame de neuitat asupra Oceanului Indian, indiferent de punctul in care se afla acestia – apartamente, elegantul restaurant Sangkar sau piscina cu orizont larg.

O vila din cadrul acestui complex poate fi inchiriata de la 1.000 de dolari pe noapte.

5. The Caves, Negril, Jamaica

In cel mai vestic punct din Jamaica se afla o stanca ce include mai multe pesteri din piatra de var, iar pe o terasa a acestei stanci a fost ridicat si hotelul The Caves (Pesterile).

Acesta are 12 vile, iar cei care ajung aici sunt adesea inmarmuriti de frumusetea albastrului Marii Caraibilor, care se vede din foarte multe puncte ale acestei unitati de cazare. Unele vile au trepte care duc catre platforme de inot, iar de pe unele dintre acestea se pot efectua si salturi in mare (de la circa 10 metri inaltime).

Pretul unei camere aici porneste de la 385 de dolari.

6. Caesar Augustus, Insula Capri

Situat la circa 300 de metri deasupra Golfului Napoli, pe o parte a Muntelui Solaro, in orasul Anacapri, hotelul Caesar Augustus ofera aproape din orice parte privelisti asupra Marii Tireniene, asupra micului oras Sorrento si, in zilele senine, si asupra Muntelui Vezuviu.

O camera pentru doua persoane costa de la 589 de dolari pe noapte.

7. Jade Mountain, St. Lucia

Aici, fiecare dintre cele 24 de camere ofera privelisti spre situl Pitons, care face parte din patrimoniul UNESCO, si care include doua caldeire, acoperite cu vegetatie luxurianta, ce se ridica la circa 760 de metri deasupra Marii Caraibilor.

Un apartament la Jade Mountain costa de la 950 de dolari pe noapte.

8. Jumeirah Port Soller Hotel & Spa, Majorca, Spania

Jumeirah Port Soller Hotel & Spa seamana cu un sat asezat pe o stanca inalta de aproape 110 metri. Din restaurant turistii pot admira golful din Port de Soller, precum si Puig Major, cel mai inalt munte din Majorca. Totodata, turistii pot privi ore in sir numeroasele barci cu pescari care ajung in port, insotite de mii de pescarusi.

O camera poate fi inchiriata de la 350 de dolari pe noapte (pretul include si micul dejun).

Sursa (foto)

Add a Comment