Rețeta relaxării vine de la Schmidt Exclusive Designing

Confortul și calitatea serviciilor oferite într-un hotel sunt cele care asigură o experiență de neuitat pentru orice client. Tocmai din acest motiv, majoritatea investitorilor preferă să apeleze la soluții inedite pentru a-și garanta unicitatea pe piață și pentru a atrage atenția turiștilor cu pachete de relaxare inedite. Schmidt Exclusive Desinging, unic producător de swim spa-uri din România, vine în ajutorul acestor investitori cu un portofoliu de produse ce vor garanta o experiență de neuitat.

Sesiunile simple de relaxare se vor transforma în adevărate ședinte de răsfăț indiferent de locația aleasă. Specialiștii Schmidt Exclusive Designing dețin o gamă variată de soluții care sunt perfecte atât în cazul unor investiții mici (de tip pensiune sau investiție rezidențială), cât și în cazul unor investiții mari, de tipul centrelor de relaxare, hotelurilor sau spațiilor de agrement.

Fiecare swim spa a fost atent gândit și realizat, astfel încât să ofere momente de relaxare și, în același timp, de neuitat pentru clienți. Locurile cu hidroterapie se îmbină perfect cu jocurile de lumini și sistemele de încălzire bine puse la punct de specialiști, oferind beneficii substanțiale nu doar la nivel de relaxare, ci și în ceea ce privește îmbunătățirea sănătății clientului.

 

Astfel, fie că este vorba de un swim spa cu 8 locuri cu hidroterapie și înot contra curent ideal pentru a fi folosit pentru o sesiune intimă de confort și relaxare în domeniul hotelier sau rezidențial, sau despre cel mai mare infinity spa din Europa cu un ambient creat cu ajutorul celor 21 de locuri cu hidroterapie, sau un spa monobloc cu 42 de locuri cu hidroterapie personalizate, Schmidt Exclusive Designing pune toate aceste soluții la dispoziție. Având un astfel de atu în portofoliul dvs, cu siguranță vă veți face remarcat și clienții se vor întoarce pentru noi sesiuni de relaxare.

Întreaga gamă de produse este disponibilă pe website-ul oficial: http://www.schmidt-exclusive.com/