Care sunt ofertele marilor hoteluri din Bucuresti pentru noaptea de Revelion?

Ca in fiecare an, marile hoteluri din Bucuresti se pregatesc pentru petrecerea de Revelion si au oferte diversificate pentru doritori. Cum va arata finalul anului pentru hotelieri?

Hotelul JW Marriott, clasificat la 5 stele pregateste cinci petreceri in sali diferite si cu tematici diferite. Tariful este de 890 RON/persoana. Copiii pana la 1 an beneficiaza de gratuitate, iar cei cu varste cuprinse intre 1 si 6 ani beneficiaza de 50% reducere.
Divertismentul va fi asigurat de Jukebox, Friends, Daniel Max Dragomir & Smashed Mosquito, Irina Tanase, Iuliana Puschila, Irina Tanase, dar si de cate un DJ in fiecare dintre cele cinci sali de petreceri. Dupa miezul noptii, petrecaretii sunt asteptati si in Vienna Lounge cu un spectacol sustinut de Horia Brenciu si HB Orchestra.

Hotel Intercontinental, clasificat la 5 stele va avea de Revelion 110 locuri in Sala Fortuna si 90 de locuri la Braseria Corso. Pretul porneste de la 170 RON/persoana pentru cei care vor sa serveasca cina de Revelion in Braseria Corso si ajunge la 590 RON/persoana pentru petrecerea din Sala Fortuna de la etajul 21. Se ofera o reducere de 30% pentru copiii de pana in 14 ani. Muzica va fi selectata de DJ.

Grand Hotel Continental, clasificat la 5 stele va tine petrecerea de Revelion in cadrul restaurantului Concerto care are o capacitate de 60 de locuri, iar tarifele sunt de 760 RON/persoana. Persoanele care fac rezervari si plati pana pe data de 30 noiembrie vor beneficia de o reducere de 10%. In ceea ce priveste programul artistic acesta va fi in concordanta cu tema evenimentului, o trecere prin cultura artistica in materie de muzica si dans a mai multor tari. Va include dansuri traditionale asigurate de dansatori profesionisti, formatie vocala si instrumentala, cat si DJ.

De asemenea, in cadrul restaurantului Balkan Bistro, localizat la subsolul unitatii si care are o capacitate de 35 de locuri, hotelul organizeaza o petrecere informala, cu un meniu de tip bufet si DJ la pretul de 100 EUR/persoana.

Hotelul Radisson Blu, clasificat la 5 stele, organizeaza trei petreceri diferite. Astfel, cei care vor alege sala Sharkia care are 84 de locuri vor plati un meniu specific est-mediteranean in valoare de 200 RON/persoana. Cele 104 locuri oferite de Caffe Citta au un meniu in valoare de 250 RON/persoana, iar in restaurantul Prime Steaks and Seafood, care are 44 locuri, meniul costa 500 RON/persoana.

Dupa cina petrecerea va continua in Bla Lounge Bar, unde va fi muzica live mixata de un DJ, iar petrecaretii vor beneficia de o promotie atractiva de sampanie si caviar precum si o selectie de bauturi fine cu care se pot delecta pana dimineata.

Crowne Plaza Bucharest Hotel, clasificat la 5 stele ofera un meniu in valoare 729 RON/persoana care include bufet si open bar. De asemenea, hotelul ofera un bufet special pentru copii.

RIN Grand Hotel clasificat la 4 stele, va tine petrecerea in cea mai mare sala din cadrul unitatii ÔÇô Bucuresti Ballroom ÔÇô si va avea disponibile 600 de locuri. Pretul unui meniu este de 590 RON/persoana. Grupurile de minim 10 persoane beneficiaza de o reducere de 10% daca achita suma pana pe data de 1 decembrie. Atmosfera va fi intretinuta de Delia, Directia 5 si Karpaten Show.

RIN Airport Hotel, clasificat la 4 stele ofera o petrecere invaluita in farmecul perioadei interbelice, iar pretul unui meniu este de 399 RON/persoana. Grupurile de minim 10 persoane beneficiaza de o reducere de 5% daca achita suma pana pe data de 1 decembrie. Petrecerea va avea loc in Henri Coanda Ballroom ÔÇô 200 de locuri, iar programul artistic va fi sustinut de Nico si Alex Gigantu Band.

Hotelul Capital Plaza, clasificat la 4 stele ofera pentru Revelion un meniu in valoare de 485 RON/persoana, iar pentru copii, hotelul pregateste o petrecere separata, de unde nu lipsesc jocurile si diferitele mascote, precum Minnie, Mickey Mouse, Spartacus sau Peter Pan. Pretul este de 150 RON/copil sau 270RON/2 copii, programul fiind intre intervalul orar 22.00 si 3.00.

Howard Johnson Grand Plaza Hotel, clasificat la 5 stele are un meniu in valoare de 450 RON/persoana. Atmosfera va fi intretinuta de DJ Santana si DJ Ionut.

Sursa
Add a Comment