Importanta dotarii institutiilor de invatamant: locul in care fiecare petrecem 12 ani din viata!

TOATE DRUMURILE DUC LA ȘCOALĂ – a doua noastră casă pentru cel puțin 12 ani!

În prima zi de școală a băiețelului meu, am încercat să-i ridic moralul și să-i risipesc temerile spunându-i ce colegi drăguți va avea și ce învățătoare minunată îl așteaptă în clasă! S-a uitat sceptic la mine și a oftat: Bine, fie pe-a ta, merg, dar numai azi! Cum doar astazi?! 12 ani batuti pe muchie!

Cele mai bune oferte pentru mobilarea si dotarea oricarei institutii de invatamant – de la EURODIDACTICA

Abia atunci am realizat că, timp de 12 ani, un copil merge zi de zi într-o școală, care, fără exagerare, îi devine a doua casă! Bună, rea, prietenoasă sau nu, cea mai mare parte a zilei și-o petrece aici. Ar fi firesc să găsească un cadru plăcut, confortabil, în care să fie motivat să revină zi de zi.

Mobilier ergonomic și ajustabil la înălțimea fiecărui elev, echipamente audio-video care să facă procesul de învățare cât mai captivant, laboratoare dotate cu toate cele necesare activităților practice, cabinete linguafonice, materiale didactice la toate materiile (machete, mulaje, softuri educaționale, materiale cartografice etc) – toate fac parte dintr-un concept Eurodidactica, care s-a ambiționat să vină pe piața românească cu oferta celor mai buni producători și furnizori de mobilier, echipamente școlare și materiale didactice auxiliare.

Suntem aici pentru Dvs., de 10 ani, cu idei și soluții pentru mobilarea și dotarea oricărei instituții de învățământ, de la nivelul preșcolar la cel superior. Iar pentru ca satisfacția să fie reciprocă, asigurăm și partea de implementare.

Eurodidactica – de 10 ani în topul ofertelor complete pentru dotarea instituțiilor de învățământ cu mobilier, echipamente audio-video și materiale didactice auxiliare!