Hotelul Tresor Le Palais se alătură rețelei Curio Collection by Hilton


Liviu Peter, un investitor local cu experiență în domeniul imobiliar și hotelier, va aduce în Timișoara brandul Curio Collection by Hilton, în urma unui parteneriat de franciză cu Hilton. Hotelul Tresor Le Palais, cu o activitate de 20 de ani și o reputație solidă în organizarea de conferințe și evenimente, va fi rebranduit sub acest nou concept.

Echipat cu 31 de camere și spații versatile pentru conferințe și evenimente, inclusiv săli de bal cu o capacitate de până la 750 de persoane, acesta se va alătura altor 40 de hoteluri din Europa sub umbrela Curio Collection by Hilton.

Sub noul nume, Hotelul Tresor Le Palais va oferi o experiență personalizată, cu arhitectură și design distinctiv, oferte gastronomice de înaltă calitate și o atmosferă unică pentru oaspeți, caracteristici specifice mărcilor Curio Collection by Hilton.

Liviu Peter a subliniat importanța colaborării cu Hilton și entuziasmul pentru aducerea brandului Curio Collection by Hilton în România, având în vedere creșterea popularității orașului Timișoara ca destinație turistică, în special după ce a fost desemnată Capitală Culturală a Europei în 2023.

Descoperă oportunități de afaceri în domeniul hotelier din România! Ești în căutarea proiectelor și șantierelor de infrastructură hotelieră care sunt în curs de desfășurare în țară? www.victa.ro îți oferă acces la astfel de oportunități de ofertare. Alătură-te platformei noastre pentru a explora proiectele în derulare din diverse locații și domenii de activitate precum domeniul Horeca.

SURSA ARTICOL