Unde se mai lucreaza? Santier in plina desfasurare pentru un ansamblu rezidential cu 226 apartamente

Se lucreaza la structura de rezistenta pentru un ansamblu rezidential prevazut cu locuinte colective, spatii comerciale, piscine si statii de incarcare electrica. In plina pandemie, domeniul constructiilor ramane activ, dovada fiind proiectele numeroase aflate in derulare, potrivit singurei asistente virtuale de vanzare la santiere: VICTA.ro.

Unul din aceste proiecte este si cel destinat construirii unui ansamblu cu o valoare de peste 36 milioane lei si o suprafata de peste 20 mii mp.

Potrivit descrierii proiectului, investitorii au preferat sa abordeze un stil smart-minimalist, dar totodata axat pe tehnologie prin intermediul pachetului Smart Home si pe libertatea de miscare oferita de statiile de incarcare auto electrice. Cei interesati pot profita de beneficiile unui sistem integrat Salus iT600 Smart Home si de cele 4 statii de incarcare, acolo unde masinile lor electrice sau hibrid vor primi toata atentia din partea echipei!

Situat in apropierea noului pol de business Timpuri Noi, ansamblul rezidential aduce laolalta un complex de apartamente tip studio dublu, de 2, 3 si 4 camere si te incurajeaza sa te bucuri de confort si libertate de miscare prin utilizarea celor mai noi tehnologii.

Acest proiect este in prezent in asteptare de materiale, asadar vezi mai multe detalii despre investitie si necesar pe VICTA.ro.