Hotelul Bradet se extinde si isi cauta antreprenor

Conform asistentei virtuale de vanzare la santiere VICTA, in judetul Maramures se va derula un proiect de renovare si extindere a Hotelului Bradet amplasat pe un teren de 3948 mp.

Sunt asteptate oferte pentru antrepriza pentru investitia care cuprinde: renovarea hotelului existent S+P+4E si extindere la D+P+4E, in vederea amenajarii unui restaurant, sala de conferinte, zona spa cu saune, jacuzzi si piscina.

Potrivit asistentei de vanzari la santiere VICTA, proiectul in valoare de 6.132.910 lei, va avea suprafata construita desfasurata de 3668 mp, iar sistemul constructiv va fi din structura din beton armat, cadre de BA, zidarie portanta din caramida (25cm) pentru peretii perimetrali si intermediari de inchidere si compartimentare (11.5cm), polistiren extrudat Arco, Baumit si Austrotherm, gips-carton Rigips si Kanuf, izolatie de vata bazaltica Knauf pentru anveloparea cladirii, acoperis tip sarpanta.

De asemenea, hotelul va fi dotat cu sisteme de ventilare centralizate, ascensor, panouri solare, centrala termica si paratrasnet.

Grabeste-te! Ofertele pentru antrepriza se depun pana la data de 07.07.2019. Poti sa fii primul care oferteaza la acest santier. Solicita acum un DEMO gratuit la VICTA, singura asistenta virtuala de vanzare la santiere.