HORECA EXPO, Editia a II-a la EXPOROM 27-29 Martie 2014

HORECA EXPO este cel mai mare eveniment B2B dedicat industriei ospitalității, echipamentelor și dotărilor pentru hoteluri, restaurante, cafenele și firme de catering. Organizat în cadrul centrului expozițional EXPOROM din Pantelimon în perioada 27-29 martie 2014, HORECA EXPO și-a propus să devină un eveniment etalon pentru această industrie încă de la prima ediție.

hotelinvest.ro expo horeca 2014

Evenimentul se adresează companiilor din domeniu, fiind așteptați peste 3.000 de vizitatori specialiști în cele 3 zile ale expoziției. Cei mai mari jucători din industria HORECA vor expune într-un spațiu de 12.000 mp cele mai avansate produse și echipamente, precum: echipamente hoteliere, echipamente pentru bucătarii și baruri, produse de curățenie și dotări pentru băi, sisteme electrice și decorațiuni, sisteme de securitate și IT, instalații, echipamente pentru piscină și wellness, produse alimentare și băuturi.

Zone de interes în cadrul expoziției: Echipamente şi Accesorii; Design, interioare, mobilier şi dotări HoReCa; Salon Gastro; Salon Drinks; conferințe și work-shop-uri susținute de specialiști în domeniu; demonstrații și concursuri culinare.

Beneficiile expozantului:
Interacțiunea directă cu potențialii parteneri de afaceri și creșterea vânzărilor
Stabilirea de noi contacte și potențiale contracte comerciale
Promovare și vizibilitate sporită în fața a peste 3.000 de vizitatori
– Organizarea de evenimente: seminarii, work-shopuri, lansări de produse, beneficiind de prezența, în cadrul târgului, a unui public specializat, targetat eficient.

Companiile înscrise pe www.horecaexpo.ro până la 1 ianuarie 2014 beneficiază de un discount de 20%, FĂRĂ TAXĂ DE ÎNSCRIERE SAU DE REZERVARE!

EXPOROM este cel mai nou centru expozițional din Romania, situat în Pantelimon, creat special pentru a găzdui expoziții, conferințe și alte evenimente, oferind servicii la standarde internaționale.

Contact: Denisa Nicola – Events Manager EXPOROM
denisa.nicola@exporom.ro
Mobile: 0742 066 486